OE-lid stelt zich voor: at.groep

donderdag 22 juni 2023

At.groep is een landelijk advies -en re-integratiebureau tevens gevestigd in Emmen aan de Olivier van Noortstraat 8. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden werkgevers en werknemers in verzuim- HR- en re-integratievraagstukken. Tevens werken wij in opdracht van UWV en Gemeenten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te coachen naar een passende en duurzame werkplek.

De gecertificeerde re-integratieadviseurs, jobcoaches en arbeidsdeskundigen van at.groep zijn werkzaam door heel Nederland. Vanuit onze kantoren in Emmen en Hardenberg bedienen wij de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Regio Vechtdal/Salland. Ons dynamische team Noord telt momenteel 11 bevlogen adviseurs/coaches met ieder z’n eigen vakkennis, kwaliteiten en netwerk van werkgevers en samenwerkingspartners in zijn/haar regio. Op ons kantoor in Emmen is tevens een werkplaats (erkende Leerwerkplek) gevestigd waar mensen getraind worden in hun werknemersvaardigheden en door kunnen stromen in een betaalde baan elders.

Persoonlijke aandacht voor de mens, open communicatie en meedenken in het belang van alle betrokkenen staat bij ons voorop. Door onze kennis van de arbeidsmarkt, jarenlange ervaring met de doelgroep en de wet -en regelgeving waar onze klanten mee te maken krijgen kunnen we met een vooruitziende blik een eerlijk en duidelijk advies geven over de te nemen stappen en ondersteunen onze coaches werkgevers en werknemers waar nodig.

Voor werkgevers bieden we ondersteuning in verzuim en HR vraagstukken aan in de vorm van maatwerktrajecten. Te denken valt aan begeleiding in eerste en tweede spoor trajecten, arbeidsdeskundig onderzoek, outplacement en loopbaanbegeleiding. Ook hierin staat persoonlijke aandacht voorop.

at.groep
Regio Noord
Olivier van Noortstraat 8
7825 VD Emmen
085-4833244 (hoofdkantoor Enschede)

Meer nieuws