Gemeente Emmen zoekt de Emmense onderneming van het jaar 2023

donderdag 16 november 2023

De gemeente Emmen heeft de zoektocht geopend naar de Emmense onderneming van het jaar 2023. Deze jaarlijkse prijsuitreiking is bedoeld om innovatieve, onderscheidende, duurzame en maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties in de gemeente in het zonnetje te zetten. De prijs zal worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt dit jaar op 9 januari georganiseerd door initiatiefnemers van Yspeert advocaten, Domesta en Atlas Theater.

Deze avond is dé gelegenheid voor ondernemers en bedrijven om samen te komen, terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft. Een van de hoogtepunten dit jaar is de finale van de verkiezing van de Emmense Onderneming van het Jaar. Deze titel wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan het bedrijf dat uitblinkt in innovatie, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid.

Dit jaarlijkse evenement heeft als grootste doel de prestaties en successen van de Emmense ondernemingen te vieren en hen te erkennen voor hun waardevolle (maatschappelijke) bijdrage. “Er zit zoveel ondernemerskracht en potentie bij de bedrijven en organisaties in onze gemeente. Daar mogen we best trots op zijn. Met de uitreiking van deze prijs zetten we deze mooie bedrijven extra in de schijnwerpers,” aldus de enthousiaste wethouder Guido Rink.

Inspiratie
De Emmense Onderneming van het Jaar 2023 wordt niet alleen beloond met de titel, maar ook met een podium om hun verhaal en prestaties te delen, en hiermee andere organisaties te inspireren en motiveren. Bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Emmen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement.

Aanmelden
Aanmelden is eenvoudig en kan gedaan worden door zowel de bedrijven zelf als door derden. Samen met de ondernemers wil de gemeente laten zien welke indrukwekkende dingen er gebeuren in Emmen. Op 15 december nomineert de jury uit alle aanmeldingen drie organisaties. Tijdens de Emmense nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemend Emmen op 9 januari 2024, zal één vooruitstrevend, duurzaam of sociaal bewogen bedrijf of organisatie de prestigieuze titel van “Emmense Onderneming van het Jaar 2023” in ontvangst mogen nemen. Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure en het evenement kunt u terecht op de website www.emmen.nl/onderneming-van-het-jaar .

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michel Veenma van team Economie via 14 0591 of mail naar economie@emmen.nl.

(foto: Pixabay)

Meer nieuws