OE-lid stelt zich voor: Max Media

donderdag 23 februari 2023

Max Media | Laat je zien!

Wij zijn een creatief team videoprofessionals, gevestigd in Emmen.  We zijn gevestigd aan de Bukakkers, in de ondernemersbroedplaats Growing Emmen.

We produceren niet alleen video’s, maar we noemen ons liever ‘Videomarketeers’. We denken graag mee met de opdrachtgever als het gaat om de inhoud, de doelstelling, het platform en de doelgroep. Samen met de opdrachtgever proberen we een zo goed mogelijke productie te realiseren die waarde creëert voor zowel klant en doelgroep. Ook maken we graag heldere afspraken over bijvoorbeeld deadlines en zorgen voor een open communicatie tijdens het proces.

Onze specialisaties zijn het produceren van bedrijfsfilms, evenementen video, medische registraties, 2D animaties, portret- en bedrijfsfotografie, drone opnamen, meer-camera regie, e-learning video en video learning.

Ons uitgangspunt is altijd kwaliteit, ongeacht de omvang van het project. We komen onze afspraken na, zijn pas tevreden als de opdrachtgever tevreden is en proberen ons op deze manier te onderscheiden van collega producenten. Niet alleen het product moet goed zijn, ook vinden wij dat de communicatie, het vertrouwen en ons inlevingsvermogen in het project minstens zo belangrijk zijn. Hierdoor maken wij het verschil tussen een videoproducent en een videomarketeer.

Max Media B.V.
De Bukakkers 20
7811 KZ Emmen
Bedrijfsvideo, medische video, animatie video, documentaires (maxmedia.nl)

Meer nieuws