Paarhuis Emmen

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Jorien Bolks
Adres Hoenderkamp 58
Postcode 7812 VX
Plaats Emmen
E-mailadres jorien@paarhuis.eu
Website www.paarhuis.eu
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Paarhuis is een gerenommeerd bouwkundig adviesbureau. Vanuit onze kantoren in Vriezenveen en Emmen begeleiden we zowel zakelijke als particuliere klanten tijdens bouwprojecten.

Van het eerste adviesgesprek tot de bouwvergunning en van de bouwkundige tekeningen tot de oplevering van het project. We ondersteunen en ontzorgen u van het begin tot het eind en zorgen dat uw bouwproject perfect wordt opgeleverd.

Bent u op zoek naar een professioneel bouwkundig bureau? Dan bent u bij Paarhuis aan het juiste adres. Wij werken met een jong en enthousiast team. We zijn gedreven en proberen ook steeds onszelf te verbeteren en te vernieuwen.

De laatste jaren zijn wij een vaste speler op de markt geworden. De meeste opdrachten krijgen wij uit Twente en Salland. Maar projecten in andere provincies pakken wij ook graag aan. Onze kracht zit ‘m in de ervaring en de bouwkundige kennis. Dat ziet u terug in onze ontwerpen en in het advies van onze experts. Wij ontwerpen, tekenen, calculeren en geven bouwadvies op een praktische en realistische manier.