OE-lid stelt zich voor: Menso

donderdag 30 mei 2024

Menso’s ultieme doel is een toekomst waarin iedereen meedoet
Menso stelt jongeren, werkzoekenden en inburgeraars in staat zich optimaal te ontwikkelen naar een passende (werk)plek. Dit doen we met persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen en in samenwerking met het onderwijs en werkgevers. Ook adviseren en ondersteunen we ondernemers die in financiële problemen zijn gekomen.
Menso voert voor verschillende gemeenten in Zuidoost-Drenthe de wettelijke en preventieve taken van de Participatiewet, Leerplichtwet, Wet Inburgering en Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz) uit. In de gemeente Emmen geven we ook uitvoering aan de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs) voor ondernemers. Kortom, we maken ons sterk voor een sterke arbeidsmarkt in Zuidoost-Drenthe en zetten ons dagelijks in voor een toekomst waarin iedereen mee kan doen.

Samenwerken
Wij zien mogelijkheden! En gelukkig ziet ons netwerk in de regio dit ook. Samen met werkgevers, onderwijs, sociale instellingen en vele anderen werken we samen in verschillende projecten voor werkgevers, werkzoekenden en jongeren.
Wil je meer weten over onze projecten, of ontdekken welke mogelijkheden er zijn om samen projecten op te zetten? Onze werkgeversadviseurs staan je graag te woord!

Locatie
Je vindt ons aan de Abel Tasmanstraat 7, waar we in het gebouw AT7 veel samenwerken met EMCO-Groep. Digitaal vind je ons op www.menso-emmen.nl en je kunt ons bellen op 0800 – 1801.

Meer weten over Menso en de reden van ons bestaan? Bekijk dan onze video “het verhaal van Menso”.

Meer nieuws