Digitale Open Bedrijvendag 2020

woensdag 9 september 2020

Op zaterdag 7 november stond de grootste open dag van Nederland op de planning, de Open Bedrijvendag Drenthe. Vanwege COVID-19 hebben we echter moeten besluiten de OBDD van 2020 in fysieke vorm te annuleren. Dankzij hedendaagse technieken is het gelukkig ook heel goed mogelijk geïnteresseerden digitaal een kijkje achter de schermen te geven. In plaats van de fysieke grootste open dag van Nederland hopen we nu dan ook de grootste digitale open bedrijvendag te kunnen organiseren!

We hopen dat u hieraan mee wilt doen door een korte video (bijvoorbeeld met uw telefoon) van uw bedrijf op te nemen. Deze deelt u op 7 november via uw social media kanalen. Tag de gemeente Emmen en Ondernemend Emmen. Zij delen de video’s zodat we samen inwoners en ondernemers van de gemeente Emmen een kijkje achter de schermen van uw bedrijf kunnen laten zien.

Om jullie op weg te helpen biedt de gemeente Emmen een gratis workshop ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’ aan op 19 oktober. Tijdens deze middag leert u de basis van video’s opnemen met een smartphone en monteren door middel van de app Quik. Eerst leren ze u alles over shots, kader, geluid en licht en daarna gaat u zelf aan de slag om een korte video op te nemen en te monteren van ongeveer 40 seconden.
Interesse om hieraan deel te nemen? Geef u dan op via: economie@emmen.nl

Waar: Gemeente Emmen – Bruggebouw
Wanneer: 19 oktober 2020
Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met economie@emmen.nl. Zij kunnen u ook tips geven voor het maken van een filmpje.

Meer nieuws