OE-lid stelt zich voor: Feringa-Tabak

donderdag 28 oktober 2021

Wij zijn Feringa-Tabak, opgericht in 2010 en een onafhankelijk advies- en inspectiebureau voor veilige, technische installaties. Ons team van experts bestaat uit gecertificeerde adviseurs en inspecteurs. Zij voorzien onze klanten van advies, berekeningen, verzorgen keuringen en ontzorgen de klant op het gebied van wet- en regelgeving over installatieveiligheid. Sinds april dit jaar te vinden aan de Willem Schoutenstraat 19 in Emmen.

Inspectie
Wij voeren inspecties uit aan elektrische installaties, drinkwaterinstallaties en klimaatinstallaties. Daarbij kun je denken aan keuringen van elektra-installaties (NEN-3140) en het verzorgen van brandrisico keuringen elektrisch materiaal. (NTA-8220). Ook inspecteren we de veiligheid van zonnestroominstallaties en zonnepanelen. We zijn expert op gebied van warmtepompen, zowel lucht-water als water-water en ontwerpen en installeren warmtepompen met aardwarmte. En wil je zeker weten of de drinkwater- of proceswaterinstallatie veilig is en voldoet aan alle gestelde eisen, dan kunnen we deze inspecteren op legionella. We kunnen ook adviseren over legionellapreventie tijdens de aanleg van de installatie.

Advies
Feringa-Tabak biedt een compleet scala aan technisch advies op gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld door het opstellen van een energieprestatieberekening volgens, in overeenstemming met de geldende NEN-normen en –eisen. Hiermee voldoet de eigenaar aan de wettelijke verplichting om aan te tonen dat een bouwwerk voldoet aan de richtlijnen van het bouwbesluit. Ons team denkt graag mee tijdens de ontwerpfase, bijvoorbeeld bij het maken van cruciale, nauwkeurige installatieberekeningen op basis van de actuele eisen. Dit kan zowel voor woningbouw als bedrijven. En als de bouwvergunning op basis van de berekeningen is verleend, kan Feringa-Tabak de klant ontzorgen door tijdens de bouwfase (of verbouw/renovatie) de kwaliteitscontrole en het toezicht op zich te nemen.

Training
Wij bieden diverse trainingen aan waarmee we onze kennis op gebied van keuringen en inspecties delen met onze klanten. Het nieuwste aanbod staat op onze site: www.feringa-tabak.nl.
Onze expertise op gebied van veiligheid is breed en we kunnen niet alles benoemen natuurlijk. Neem daarom vrijblijvend contact op met gose@feringa-tabak.nl voor een uitgebreidere toelichting van onze diensten of kijk op onze website voor meer informatie www.feringa-tabak.nl.


Meer nieuws