OE-lid stelt zich voor: Infracom ICT

donderdag 26 januari 2023

Infracom ICT
“Wij geven klanten meer vrijheid door ICT!”

Infracom is sinds 1995 een full service ICT-dienstverlener met een eigen datacenter, waar ruim 28 ICT-specialisten dagelijks werken aan slimme ICT-oplossingen.


Met Infracom je passie kunnen uitvoeren
Met alles wat we doen willen we ervoor zorgen dat jij je passie kunt uitvoeren door middel van ICT. Door ICT op een slimme manier af te stemmen op jouw organisatie, worden processen vereenvoudigd en kun je meer aandacht geven aan de producten en diensten voor jouw klanten. Wij helpen graag mee jouwbedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Met maatwerk software meer winst!
Heb je ergernissen over de effectiviteit van de huidige bedrijfsprocessen? Zoals gegevens dubbel invoeren, applicaties die niet op elkaar afgestemd zijn of onnodig veel Excellijsten bijhouden? In dat geval ben je toe aan maatwerk software! Met een slimme maatwerk oplossing bespaar je geld en krijg je meer plezier in werken.

Security tegen cyberaanvallen
Heeft jouw organisatie een securitybeleid en zijn de ICT-systemen goed beveiligd? Hoe gaan jullie om met vertrouwelijke informatie en welke maatregelen zijn genomen om bedrijfsgegevens te beschermen? Bij gebrek aan ICT-security loop je grote kans om slachtoffer te worden van hackers en kunnen datalekken ontstaan. Wij helpen je graag dit inzichtelijk te maken.

Wij houden van complexe ICT
Wij hebben gekozen voor ICT als beroep, het is onze passie! We vinden ICT écht leuk en komen hier elke dag graag ons bed voor uit. We helpen je met de juiste ICT-oplossingen en zorgen voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op gebied van Cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer en web en staan 24/7 voor onze klanten klaar!

Infracom ICT is gevestigd in De Fabriek in Emmen (Ermerweg 88d) en heeft ook vestigingen in Zwolle en Amsterdam. Voor meer informatie of nadere kennismaking neem contact op met Sonja van Breen (sonja.vanbreen@infracom.nl).

Meer nieuws