OE-lid stelt zich voor: CarXpert ABS

donderdag 8 juli 2021

Veelzijdig en persoonlijk
CarXpert ABS is al ruim 30 jaar een begrip in de regio. Het werd in 1988 opgericht door Johan AB en staat bekend om zijn veelzijdigheid en persoonlijke service. Je kunt er terecht voor verkoop en onderhoud van alle merken personenauto’s, bedrijfswagens, campers, caravans, aanhangwagens en elektrische en benzine scooters. Ostrichoo e-bikes met een super condensator accu zijn eveneens verkrijgbaar. Ook voor advies wat betreft financiering, verzekeringen, wagenparkbeheer, lease en mobiliteitsservice staat CarXpert ABS graag voor u klaar.

CarXpert
Sinds 1 oktober 2009 is het autobedrijf aangesloten bij CarXpert. In de praktijk betekent dit een hoog opleidingsniveau en constante scholing van de inmiddels vijf medewerkers. Ook als het gaat om de techniek kan de autobezitter rekenen op de modernste apparatuur op diagnosegebied en auto-elektronica.
CarXpert autobedrijven werken samen met GroupAuto grossiers om de beste kwaliteit auto-onderdelen in uw auto te zetten. Zij bieden, samen met Eurogarage Nederland, de CarXpert autobedrijven ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en technische trainingen. Zo houden monteurs hun technische kennis altijd up-to-date. Daar profiteert de consument van. 

Oproep
Mensen met een burn-out, een lichamelijke of een verstandelijke beperking zijn van harte welkom als sleutelaar, koerier of manusje-van-alles bij CarXpert ABS. Er is plek voor tien tot vijftien personen. “Het gaat om mensen met een rugzakje en persoonsgebonden budget,” legt Monique AB uit, “Zij kunnen hier met plezier hun handen uit de mouwen steken en werkervaring opdoen. We merken dat er voor technische thuiszitters nauwelijks een serieuze werkplek te vinden is in Emmen en omgeving, en dat willen wij voor een deel oplossen”. Wie interesse heeft in een ervarings- of dagbestedingsplek kan altijd contact opnemen. 

www.carxpert-abs.nl
Verlengde Oosterdiep OZ 71, Barger-Compascuum
T 0591 34 95 35
M 06 20 01 77 68

Meer nieuws