Open Bedrijvendag Emmen

Samen met de gemeente Emmen organiseren we ieder jaar op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag. Deze dag biedt ondernemers in Emmen een mooie kans om hun bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Een kijkje achter de schermen is tevens een kans om mensen te interesseren voor een baan of opleiding. Deelname aan de Open Bedrijvendag is mogelijk voor ieder bedrijf in iedere sector. Het gaat er vooral om te laten zien wat je doet en hoe je dat doet.

In 2024 vindt de Open Bedrijvendag plaats op zaterdag 2 november van 10.00 – 16.00 uur. Aanmelden als bedrijf kan nu al via www.bedrijvendagemmen.nl.


Nieuw sinds de editie van 2023 is het BedrijvendagSpel. Een leuke wedstrijd om scholieren en studenten te enthousiasmeren voor een bezoek aan onze prachtige bedrijven in Emmen. Via een handige, AVG-proof app kunnen ze laten zien dat ze niet alleen zo veel mogelijk bedrijven hebben bezocht maar ook dat ze het goede antwoord hebben gegeven op vragen over deze bedrijven. In 2023 hebben 35 scholieren en studenten meegedaan en degenen die op de eerste, tweede en derde plaats zijn geƫindigd wonnen respectievelijk een iPad, een Apple Watch of een HomePod Mini.


Overweegt u om dit jaar ook mee te doen met de Open Bedrijvendag maar bent u nog op zoek naar inspiratie? Lees hier onze 5 tips voor een succesvolle deelname!

Meer weten?
Arda van Dam, a.vandam@ondernemendemmen.nl

(foto: Guido Hansman)

Meer projecten van OE