Open Bedrijvendag Emmen

Samen met de gemeente Emmen organiseren we ieder jaar op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag. Deze dag biedt ondernemers in Emmen een mooie kans om hun bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Een kijkje achter de schermen is tevens een kans om mensen te interesseren voor een baan of opleiding. Deelname aan de Open Bedrijvendag is mogelijk voor ieder bedrijf in iedere sector. Het gaat er vooral om te laten zien wat je doet en hoe je dat doet.

In 2022 vindt de Open Bedrijvendag plaats op zaterdag 5 november. Het thema van de Open Bedrijvendag Emmen 2022 is ‘Personeel en Arbeidsmarkt’. Een actueel thema nu het vinden en behouden van personeel voor veel ondernemers een uitdaging vormt. We benaderen het thema breed: onderwijs, opleidingen, werving & selectie en de duurzame inzetbaarheid van personeel komen allemaal aan de orde.

Om bezoekers wegwijs te maken koppelen we de deelnemende bedrijven aan één van de volgende vijf groepen: techniek, dienstverlening, zorg, retail of vrije tijd. Zo kan iedereen makkelijk een keuze maken uit de bedrijven die aansluiten bij hun interessegebied. Een overzicht van alle deelnemende bedrijven vindt u op de website van Open Bedrijvendag Drenthe.

Wilt u als bedrijf deelnemen aan de Open Bedrijvendag 2022? Aanmelden kan hier.

Meer weten?
Arda van Dam, a.vandam@ondernemendemmen.nl

(foto: Guido Hansman)

Meer projecten van OE