Open Bedrijvendag Emmen

Samen met de gemeente Emmen organiseren we ieder jaar op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag. Deze dag biedt ondernemers in Emmen een mooie kans om hun bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Een kijkje achter de schermen is tevens een kans om mensen te interesseren voor een baan of opleiding. Deelname aan de Open Bedrijvendag is mogelijk voor ieder bedrijf in iedere sector. Het gaat er vooral om te laten zien wat je doet en hoe je dat doet.

In 2023 vindt de Open Bedrijvendag plaats op zaterdag 4 november van 10.00 – 16.00 uur. Al meer dan 30 bedrijven hebben laten weten dat ze die dag hun deuren open zetten voor het grote publiek. Wilt u meedoen maar bent u nog op zoek naar inspiratie? Lees hier onze 5 tips voor een succesvolle deelname aan de Open Bedrijvendag!

Aanmelden voor deelname kan via www.obdd.nl. Als u aanmeldt vóór 16 oktober wordt u meegenomen in de paginagrote advertentie die op 31 oktober in de Emmer Courant komt te staan.


Meer weten?
Arda van Dam, a.vandam@ondernemendemmen.nl

(foto: Guido Hansman)

Meer projecten van OE