Open Bedrijvendag Emmen

Samen met de gemeente Emmen organiseren we ieder jaar op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag. Deze dag biedt ondernemers in Emmen een mooie kans om hun bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Een kijkje achter de schermen is tevens een kans om mensen te interesseren voor een baan of opleiding. Deelname aan de Open Bedrijvendag is mogelijk voor ieder bedrijf in iedere sector. Het gaat er vooral om te laten zien wat je doet en hoe je dat doet.

In 2022 vond de Open Bedrijvendag plaats op zaterdag 5 november. Het thema was ‘Personeel en Arbeidsmarkt’: een actueel thema nu het vinden en behouden van personeel voor veel ondernemers een uitdaging vormt. Meer dan 25 bedrijven hebben die dag hun deuren opengezet voor het brede publiek en dat is zeer gewaardeerd. Jong en oud maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om bij meerdere bedrijven te gaan kijken en deel te nemen aan activiteiten.

In 2023 vindt de Open Bedrijvendag plaats op zaterdag 4 november van 10.00 – 16.00 uur. Wilt u meedoen maar bent u nog op zoek naar inspiratie? Lees hier onze 5 tips voor een succesvolle deelname aan de Open Bedrijvendag!


Meer weten?
Arda van Dam, a.vandam@ondernemendemmen.nl

(foto: Guido Hansman)

Meer projecten van OE