Open Bedrijvendag Emmen

Samen met de gemeente Emmen organiseren we ieder jaar op de eerste zaterdag van november de Open Bedrijvendag. Deze dag biedt ondernemers in Emmen een mooie kans om hun bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Een kijkje achter de schermen is tevens een kans om mensen te interesseren voor een baan of opleiding. Deelname aan de Open Bedrijvendag is mogelijk voor ieder bedrijf in iedere sector. Het gaat er vooral om te laten zien wat je doet en hoe je dat doet.

In verband met de corona-maatregelen is dit jaar besloten om geen fysieke Open Bedrijvendag te organiseren. In Emmen organiseren we echter op zaterdag 7 november wel een Digitale Open Bedrijvendag!
Meedoen? Deel dan op zaterdag 7 november een bedrijfsvideo van max. 3 minuten via social media. Een video met een kijkje achter de schermen is natuurlijk het leukst. Op die dag zullen wij de video’s van alle deelnemers ook op onze website plaatsen en uiteraard delen via onze social media kanalen en die van de gemeente Emmen. Aanmelden kan via https://obdd.nl/deelnemen-als-bedrijf/.

Graag ontvangen we uiterlijk op maandag 2 november jullie video (niet alleen een link naar YouTube, maar ook het document zelf). Wij plaatsen deze dan op de aparte OBD-pagina van onze website.

De gemeente Emmen looft een prijs uit voor de video met de meeste ‘likes’. Deze prijs wordt uitgereikt door wethouder Guido Rink, bij voorkeur tijdens een bedrijfsbezoek. Ook dit kan uw bedrijf weer mooie exposure opleveren!

Meer weten?
Arda van Dam, a.vandam@ondernemendemmen.nl

(foto: Guido Hansman)

Meer projecten van OE