Waterstof Tiny House in Emmen op 13 oktober

vrijdag 8 oktober 2021

Op woensdag 13 oktober is het Waterstof Tiny House in Emmen. U bent van harte welkom om het tiny house te bezoeken.

Het tiny house laat zien hoe waterstof als brandstof in woningen kan worden gebruikt en u kunt leren over de duurzame en circulaire materialen die zijn gebruikt in het tiny house.
Er worden twee verschillende waterstofsystemen gedemonstreerd: een waterstof cv-installatie en een zelfvoorzienende installatie die waterstof maakt met de elektriciteit van de zonnepanelen op het dak. Studenten van het Alfa-college in Hoogeveen hebben de duurzame woning mede ontwikkeld en gebouwd. Kom langs en krijg een rondleiding door het tiny house.


Datum:
woensdag 13 oktober 2021
Locatie: Harwig Installatietechniek, Atlantis 3, 7821 AX Emmen
Aanmelden: klik hier om u aan te melden.
Let op: Voor uw bezoek heeft u een coronatoegangsbewijs nodig.

Programma
9.00 uur – Opening door wethouder Guido Rink

9.00-13.30 uur – Bezoek opleidingen Drenthe College en NHL Stenden aan het Waterstof Tiny House
(Dit is een besloten bijeenkomst)

14.00-17.30 uur – Bezoek lokale bedrijfsleven en geïnteresseerden aan het Waterstof Tiny House, met rondleidingen door de makers en met Ten Kate Installatie Techniek en Intergas. Elk kwartier is er een rondleiding door het tiny house.
Klik hier om u aan te melden.


Meer informatie
Meer informatie over het Waterstof Tiny House en een overzicht van de tour is te vinden op www.waterstoftinyhouse.nl. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor een bezoek.

Het Waterstof Tiny House is een gezamenlijk initiatief van gemeente Hoogeveen, Alfa-college en Vrienden van Techniek Hoogeveen en maakt onderdeel uit van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Emmen en het Drenthe College.

Meer nieuws