OE-lid TSH Vakopleidingen opent nieuwe vestiging in de Botlek

donderdag 4 maart 2021

TSH Vakopleidingen uit Emmen leidt al jaren elektromonteurs, installateurs en lassers op en  gaat per 15 maart een nieuwe vestiging openen in de Botlek.

Vanuit de nieuwe vestiging van TSH in Zuid West Nederland  gaat TSH opleidingen richting de industriële werktuigbouw zoals  Pijpfitten, P& ID lezen, druktest training etc. aanbieden.

Daarnaast gaan de lasinspecteurs van TSH lascertificering  aanbieden in de Botlek.

Met de uitbreiding van haar opleidingen aanbod richting de Pijpfit techniek, hoopt TSH haar industriële klanten nog beter te kunnen bedienen.

“ Als jaren lang leiden wij lassers op en verzorgen we hun lascertificering . De afgelopen jaren kregen we ook regelmatig de vraag of we ook pijpfitters kunnen opleiden. Via de reguliere opleidingen komen deze vakmensen niet meer van school, daarnaast speelt er een vergrijzingsproblematiek in de sector.

TSH vakopleidingen wil er voor zorgen dat er weer vakmannen als pijpfitter worden opgeleid, dit gaan we doen vanuit onze vestiging in Emmen en onze nieuwe vestiging in de Botlek”  aldus Harold Scholing, directeur van TSH Vakopleidingen.

TSH Vakopleidingen uit Emmen, leidt jaarlijks meer dan 350 mensen in de Elektro, Installatietechniek Techniek op en verzorgt de lascertificering voor vele lassers uit heel Nederland.

Meer nieuws