OE-lid stelt zich voor: Savenije Organisatieadvies & Consultancy

maandag 16 november 2020

Savenije Organisatieadvies & Consultancy is opgericht door Rinze Savenije uit Emmen. Rinze houdt zich met name bezig met het begeleiden van leer- en verandertrajecten binnen organisaties waarbij het gaat om drie hoofdthema’s te weten: het ontwikkelen van het menselijk potentieel en persoonlijk leiderschap, het ondersteunen van de implementatie van coachend/duurzaam leiderschap en het adviseren bij de organisatieontwikkeling.
Mensen maken de organisatie, en zijn dan ook ‘het succes’ van die organisatie. Dit houdt in dat als uw organisatie, afdeling of team succesvol wil gaan werken aan de cultuur of aan de kwaliteit, u met de mensen aan de slag moet. En niet, zoals andere en grotere organisaties veelal dit doen met theorieën, modellen en andere methodieken op een (veel te) hoog abstractieniveau, hoge kosten en weinig impact en effect. Dat is de filosofie van Savenije Organisatieadvies & Consultancy.

Rinze houdt het simpel, maakt zaken begrijpelijk en direct toepasbaar. Voorwaarde voor het succes van onze begeleiding is dat leidinggevenden bereid zijn hun bijdrage te leveren aan borging van hetgeen wordt aangereikt. We integreren de bestaande instrumenten van uw organisatie in onze aanpak. Dit geldt ook voor uw beleid en doelstellingen. Rinze heeft een praktische en doelgerichte aanpak. Wij gaan met betrokken mensen aan de slag: uw medewerkers inclusief leidinggevenden en directies. Afhankelijk van de behoefte en de bestaande situatie wordt het programma samen met u vastgesteld. Wij nemen de mens achter de medewerker mee in de ontwikkeling c.q. veranderingen binnen organisaties waarbij duurzame inzetbaarheid ten allen tijden een thema is. Het welbevinden van medewerkers vergroot hun inzetbaarheid!
Het succes zit vooral in het respect voor mensen, het snel creëren van een veilige omgeving, de oprechte betrokkenheid, het positieve taalgebruik, ons inlevingsvermogen en laagdrempeligheid naar alle niveaus binnen een organisatie, het plezier en ook de duidelijke uitleg van ondersteunende theorieën. Bovendien geven deelnemers aan dat de koppeling aan de dagelijkse praktijk hen motiveert om zaken direct te willen toepassen.

Kernwoorden die bij ons passen zijn: praktisch, direct toepasbaar, confronterend, altijd positief en plezier, mensgericht, no-nonsense, integrale aanpak.

In een gratis Workshop van plm. 1,5 tot 2 uur  leert u mij en mijn aanpak kennen, en krijgt u inzicht in waar uw organisatie staat en waar kansen liggen om te komen tot aanpassing die u als organisatie nog sterker maken. Aarzel niet en nodig mij uit om deze workshop te verzorgen. Ik kan dan tevens toelichten welke subsidiemogelijkheden er zijn voor dit soort trajecten.
rinzesavenije@savoc.nl
06 21 51 63 20

Meer nieuws