OE-lid stelt zich voor: Peat Digital & Studio Impaqt

vrijdag 31 maart 2023

Sinds 2020 werkt Peat Digital vanuit hartje Emmen aan digitale vraagstukken voor het (groot)MKB. Oorspronkelijk gestart als een jonge club vakidioten, hechten ze veel waarde aan Drentse nuchterheid en klanttevredenheid. In november 2022 kwam hier door een overname Studio Impaqt bij, gespecialiseerd in branding, fotografie & ontwerp. De ideale mix om ondernemers met een nuchtere houding online en offline zichtbaar te maken.

Drentse nuchterheid in een modern jasje
Bij Peat Digital & Studio Impaqt vind je geen receptioniste, maar word je direct gekoppeld aan een van hun specialisten op SEO, sociale media of grafisch gebied. Succesvolle én vooral inzichtelijke online marketing is voor hen het credo. Joran-Lars Busscher, geboren en getogen Drentenaar, én directeur van Peat Digital vindt het belangrijk dat zijn bedrijf dezelfde waarden uitdraagt als hijzelf. Daarom verwijst hij ook regelmatig naar zijn liefde ‘Drentse nuchterheid’.
“Peat (het Engelse woord voor turf) Digital is gevestigd in een regio waar we ” ’t Kun minder” zeggen als het goed gaat en ’t Kun een stuk minder” als het heel goed gaat.”
– Joran Lars Busscher

Bewuste tegenhanger
“We zijn bewust geen full-service digital content agency zoals je veel vindt in de randstand, maar gewoon een reclamebureau.”, aldus Busscher. In de rapportages naar klanten wordt de voortgang dan ook gewoon gepresenteerd zoals deze is, ook wanneer de voortgang tegenvalt. Eerlijkheid tegenover klanten is dan ook erg belangrijk voor Peat. “We streven altijd naar het opbouwen van een langdurige, transparante samenwerking met onze klanten. Zo weten zij en wij waar we aan toe zijn. Wij werken bij Peat niet voor, maar mét onze klanten.”

Benieuwd naar de Drentse nuchterheid van Peat Digital & Studio Impaqt? Je vindt ze aan de Kapitein Nemostraat 20. Op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00, gewoon bereikbaar via de telefoon op 0591 23 00 25 of e-mail info@peatdigital.nl.

Lees het volledige artikel over Peat Digital & Studio Impaqt hier.

Meer nieuws