OE-lid stelt zich voor: CarXpert ABS

vrijdag 24 juni 2022

Dit zijn wij
Johan AB is de oprichter van CarXpert ABS. In 1988 begonnen, eigenlijk al veel eerder in de schuur van de ouderlijke boerderij, en tegenwoordig een ultramodern universeel garagebedrijf. Voor in- en verkoop en onderhoud. Er is zeker niet stilgestaan. Met partner Monique en de vaste ploeg wordt elke dag gewerkt aan personenvoertuigen en werkbussen.
Sinds een aantal jaren heeft Johan alle papieren in huis om ook camper onderhoud te kunnen doen. Dit is soms best complex. Tegenwoordig zijn de campers van alle gemakken voorzien. Maar de werkplaats heeft de modernste apparatuur om de meest uiteenlopende problematiek op te lossen.
Ook qua elektrische voertuigen timmeren we al lang aan de weg. Elektrische scooters zijn al 14 jaar te vinden in het assortiment. De  benzine scooters waren er altijd al. De eerste certificaten op het gebied van elektrische auto’s zijn ook binnen, dus we zijn op de toekomst voorbereid.

Maatschappelijke inzet
Al jaren vonden de scholen ons om hun leerlingen met problematiek van een (stage) plek te voorzien. Dat hebben we ook altijd met veel plezier gedaan. Alleen wilden we het professioneler aanpakken en daar hebben we na enig speurwerk de aansluiting bij ZWAT voor gevonden.
ZWAT is in Drachten gevestigd en heeft een aantal dagbestedingswerkplaatsen in het noorden van het land. Wij zijn de eerste locatie van ZWAT in Drenthe.
Onze werkzaamheden gaan gewoon door zoals iedereen gewend is, alleen zijn er nu deelnemers bij gekomen die wij een dagbesteding met een technisch tintje bieden. Best spannend voor sommigen om in een ‘echt’ bedrijf mee te lopen. Dat maakt het juist ook zo bijzonder. Er zijn plekken beschikbaar voor uiteenlopende  wensen. Tijdens een uitgebreide intake  wordt alles duidelijk besproken. Als u meer informatie hierover wilt dan bent u uiteraard van harte welkom voor een bezoek.

Contactgegevens
CarXpert ABS
Verlengde Oosterdiep OZ 71
7884TG BARGER COMPASCUUM
tel: 0591-349535
www.carxpert-abs.nl

(foto: CarXpert ABS)

Meer nieuws