OE-lid X-Interactive groeit in 20 jaar uit naar internationale ontwikkelaar

maandag 11 oktober 2021

Wat ooit is gestart als een klein bureau in Klazienaveen is 20 jaar later een gevestigde naam op het gebied van webdesign, webapplicaties en e-commerce oplossingen. X-Interactive viert dit jaar haar 20-jarig bestaan met gepaste trots. In de afgelopen jaren is het bureau gegroeid van lokale webbouwer naar internationale partner. Om dit jubileum te vieren lanceert X-Interactive vandaag haar eigen splinternieuwe website!

Ate Bontjer, eigenaar: “De afgelopen jaren hebben wij ons enorm ontwikkeld en hierdoor mogen we een partner zijn voor klanten als Sanquin en de Zonnebloem. Onze lokale roots zijn natuurlijk ook terug te vinden het bedrijf. We werken veel met regionale bedrijven zoals DWC print, Fieten olie, Kremer Zand en Grind, het Drents Archief en nog veel meer klanten waar we mega trots op zijn”. Dat partnerschap heeft zich, in die 20 jaar, bewezen als een succesfactor. “Vaak kijken mensen verrast als wij als Emmens bedrijf zeggen te werken voor DPD Nederland en België. Wij zorgen, met onze techniek, er letterlijk voor dat de pakketjes die je online bestelt terechtkomen in de bezorgbus van DPD” aldus Ate. Door middel van digitale oplossingen zorgen we dat de processen van een bedrijf verlopen zonder gedoe. Denk hierbij aan bestelsystemen, offerte aanvragen of koppelingen in een website zodat een ander systeem weer aan de slag gaat.

Sterk door Drentse nuchterheid
Onlangs zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Emmen, tegenover Wildlands. “Geen haar op mijn hoofd die erover dacht om uit de regio te vertrekken” lacht Ate. “De nuchterheid en hands on mentaliteit van onze medewerkers wordt zo gewaardeerd. Die eigenschap past perfect bij onze mensen en bij onze klanten. Daarom is Emmen een prima locatie waar vanuit wij werken voor klanten uit Amsterdam, Den Haag en dus ook Duitsland en België.

Wie is X-Interactive
X-Interactive laat bedrijven en organisaties excelleren in de digitale wereld. Dat doen ze door online maatwerk te ontwikkelen dat precies zo werkt zoals het zou moeten. Een webshop die precies aansluit bij de eisen van het product en doelgroep, een website die de juiste snaar raakt of een effectieve (web)applicatie waarmee veel tijd en geld kan worden bespaard.

Meer nieuws