Leiderschapsweekend voor jong talent

maandag 29 augustus 2022

Leiderschapsweekend voor jong talent in uw organisatie
RYLA (Rotary Youth Leadership Award) is een wereldwijd programma van Rotary International met als doel jonge (toekomstige) leidinggevenden te trainen en hen bewust te maken van hun talenten. Het vindt zijn oorsprong al vele jaren terug in Australië en Amerika en is een activiteit waarbij jonge mensen van 20 tot 27 jaar gedurende een intensief weekend uitgedaagd worden om via inspanning en ontspanning hun leiderschapscapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

De drie Rotaryclubs in Emmen houden van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober 2022 voor de vierde keer gezamenlijk een RYLA in Emmen. Er wordt gewerkt aan een inspirerend programma met boeiende sprekers en opdrachten voor jongeren die duidelijk wat in hun mars hebben en niet bang zijn om met zichzelf geconfronteerd te worden. U kunt hiermee jong talent in uw organisatie of vanuit uw netwerk de kans geven een fantastisch weekend te beleven én een netwerk op te bouwen met jonge ambitieuze professionals in de regio.

Wie kunnen/mogen meedoen?
De RYLA is voor mensen tussen de 20 en 27 jaar, die nog studeren (HBO/academisch) en in het 3e of 4e jaar van hun opleiding zitten, of die aan het begin van hun carrière staan (ca. 1 jaar werkervaring), affiniteit met management hebben en die bereid zijn om het gehele RYLA-weekend (van vrijdag 17:00 uur tot zondag ca. 17:00 uur) aanwezig te zijn. Per kandidaat wordt een bijdrage van € 375,00 in rekening gebracht.

Aanmelden van kandidaten kan tot 15 september 2022 via het formulier op de website van Rotary Emmen of u kunt contact opnemen met Ine Taffijn (voorzitter RYLA); T 06-46340513, of via email: rylaemmen2022@gmail.com.

(foto: RYLA)

Meer nieuws