Goed bezochte Algemene Ledenvergadering van Ondernemend Emmen

dinsdag 30 mei 2023

Voor de 1e Algemene Ledenvergadering (ALV) van Ondernemend Emmen in 2023 waren we te gast bij GETEC.PARK EMMEN. Na een warm welkom door Jelle Dokter (voorzitter OE) gaf Roy Posthuma (penningmeester OE) een toelichting op de jaarrekeningen van de vereniging en uitvoeringsorganisatie. Na deze te hebben toegelicht gingen de leden akkoord met zijn voorstel tot contributieverhoging. Met ingang van 1 januari 2024 zal deze verhoogd worden met 5%.

Roy Posthumafoto: Hansman Fotografeert

Vervolgens nam Herman G. Idema (directeur OE B.V.) de leden mee in datgene wat Ondernemend Emmen in 2022 heeft gedaan en waar zij zich in 2023 mee bezig gaan houden. Onder meer vertelde hij over de mogelijkheden van het Just Transition Fund (JTF) en over het Solar Innovation & Experience Center of kortweg het SIEC dat te vinden is op Zonnepark Oranjepoort.

Herman G. Idema – foto Hansman Fotografeert

Daarna was het woord aan Tjisse Noordhuis van GETEC.PARK EMMEN die de aanwezigen versteld liet staan van de activiteiten van GETEC en haar bedrijven. Iedere! Nederlander gebruikt wel iets wat in Emmen wordt gemaakt; van Haribosnoep tot  Coca Cola flesjes. Na afloop werden we getrakteerd op een rondleiding door het park, waar de leden graag aan deelnamen.

Tjisse Noordhuis – foto: Hansman Fotografeert

Kortom, een zeer geslaagde Algemene Leden Vergadering waar inhoud en elkaar treffen centraal stond. Voor diegenen die het gemist hebben; de presentatie van Ondernemend Emmen vindt u hieronder.

Klik hier voor de presentatie van Ondernemend Emmen

Meer nieuws