Nieuwe app voegt wedstrijdelement toe aan de Open Bedrijvendag voor scholieren en studenten

dinsdag 10 oktober 2023

Met het BedrijvendagSpel willen we VO-scholieren en studenten in Emmen actief betrekken bij de Open Bedrijvendag op zaterdag 4 november. Via een handige app kunnen ze meedoen aan een leuke wedstrijd! Daarvoor moeten ze op die zaterdag niet alleen zoveel mogelijk bedrijven bezoeken, ook de goede antwoorden op vragen over die bedrijven tellen mee. En er zijn mooie prijzen te winnen, dus scholieren en studenten in Emmen let op!

Download de BedrijvendagSpel-app via je App Store of Play Store of via www.bedrijvendagspel.nl*, maak een account aan en ga op zaterdag 4 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur op pad.
Bij ieder bedrijf scan je de QR-code, maak je een selfie en beantwoord je een multiple choice vraag over dat bedrijf. Goed opletten dus! Jouw scans en jouw antwoorden zijn gekoppeld aan jouw account en kunnen niet doorgegeven worden aan iemand anders.
Wil je bonuspunten om nog meer kans te maken op de eerste prijs? Zorg dan dat je bij zoveel mogelijk bedrijven op de foto gaat met de aanwezige directeur: hij of zij is te herkennen aan een badge.
Er zijn drie prijzen te winnen: een iPad, een Apple Watch en een HomePod Mini. De drie winnaars ontvangen kort na 16.00 uur bericht via de BedrijvendagSpel-app – we hebben jouw persoonlijke gegevens dus niet nodig. Je moet dan wel reageren op ons bericht om bij de prijsuitreiking te kunnen zijn.
Veel plezier en succes op 4 november!

* beschikbaar vanaf begin november

logo BedrijvendagSpel-app


Foto bovenaan de pagina van Hansman Fotografeert: achter de schermen bij KinepolisMeer nieuws