Ondernemersevent Emmen

Ondernemend Emmen heeft ca. 300 aangesloten leden die zich bevinden op de verschillende bedrijventerreinen binnen de gemeente Emmen. Sligro Emmen is de groothandel voor horeca en MKB-ondernemers in Emmen en omgeving. Zowel de Sligro als Ondernemend Emmen willen laagdrempelig zijn. Dit uitgangspunt en hun beider netwerk heeft geleid tot een prettige samenwerking bij de organisatie van het jaarlijkse Ondernemersevent Emmen. De insteek voor het evenement is: “Geen stropdassen en lange jurken, wel bier, bitterballen en een spijkerbroek.” Dit alles onder het genot van live muziek.
De catering wordt ieder jaar verzorgd door studenten van de Hogere Hotelschool NHL Stenden onder de professionele begeleiding van Sligro-medewerkers. We werken ieder jaar met een thema dat als uitgangspunt dient voor de hapjes en drankjes. Het allerbelangrijkste ingrediënt van het evenement is de sfeer. 

In 2023 vindt het Ondernemersevent Emmen plaats bij Sligro Emmen op woensdag 29 maart van 17.30 – 20 uur (inloop vanaf 17.00 uur). Omdat Emmen de eerste regenboog-gemeente van Nederland was hebben de studenten gekozen voor het thema: regenboog.

Meer informatie?
Arda van Dam, a.vandam@ondernemendemmen.nl

(foto: Bianca Verhoef)

Meer projecten van OE