Presentatie nieuwe mocktails tijdens Ondernemersevent 2022

maandag 30 mei 2022

“De bloemetjes buiten” is op 1 juni het thema van het Ondernemersevent 2022. En dat neemt de organisatie letterlijk. Samen met studenten van de hotelschool van NHL-Stenden wordt op 1 juni in en rond horecagroothandel Sligro in Emmen een zomers evenement opgezet voor alle ondernemers in Emmen. Bijzonderheid is dit jaar naast de zomerse aankleding de presentatie, van een aantal splinternieuwe mocktails. Alcoholvrije cocktails, speciaal voor het evenement ontwikkeld door de studenten van de Emmer hotelschool.

“We zijn ontzettend blij dat we deze jaarlijkse ondernemersontmoeting voor onze ongeveer 300 leden weer zonder beperkingen kunnen organiseren,” zegt Herman G. Idema, directeur van Ondernemend Emmen. ”Het is goed dat we elkaar in een zomerse ambiance weer de hand kunnen schudden, bij kunnen praten, informatie kunnen uitwisselen en nieuwe contacten kunnen aanknopen. We hebben dit soort dingen de afgelopen twee jaar echt gemist, horen we ook van de leden.”

“Nee we gaan geen lange toespraken houden of presentaties op een podium. Het gaat om contact, met elkaar praten, banden aanhalen. Met sfeer, met live muziek en dus met splinternieuwe mocktails.” En dat juicht Herman Idema toe. “De studenten van onze vaste partner, de hotelschool van NHL-Stenden hebben echt hun best gedaan om, geheel aansluitend bij de trend, een aantal nieuwe alcoholvrije drankjes voor het ondernemersevent. Maar hun primeur hebben ze tijdens het Ondernemersevent 2022, waar we zo op 1 juni alcoholvrij de bloemetjes buiten zetten. En dat vinden we hartstikke leuk.”

Meld je hier aan voor het event!

Meer nieuws