Ondernemersevent gezellig als vanouds

donderdag 9 juni 2022

Dit jaar kon het Ondernemersevent Emmen weer live plaatsvinden bij de Sligro. Meer dan 100 ondernemers genoten op 1 juni van de mogelijkheid om als vanouds met elkaar bij te praten in een informele, laagdrempelige setting.

Studenten van de Hogere Hotelschool van NHL Stenden hebben samen met de werkgroep inhoud gegeven aan het thema ‘de bloemetjes buiten zetten’. De ruimte was aangekleed met prachtige bossen bloemen en bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd met een verfrissende alcoholvrije mocktail. In de loop van de avond konden ook andere mocktails, heerlijke wijnen en zomerse hapjes geproefd worden. De muziek werd verzorgd door het enthousiaste duo Erwin & Ilona. Wie dat wilde kon als herinnering aan de gezellige avond een snapshot van zichzelf maken met de retro photobooth van Epic4U.

‘Ik Ben Drents Ondernemer’ bood de mogelijkheid om terplekke de online benchmark digitalisering in te vullen. Veel ondernemers maakten hier dankbaar gebruik van en gingen naar huis met een advies op zak over de digitalisering van hun bedrijf.

Voor het eerst was het deze keer mogelijk om vanaf 17.00 uur in te lopen: veel mensen hadden al eens aangegeven dat ze graag direct vanuit het werk wilden komen. Het bleek een succesvolle aanpak, want vrijwel alle bezoekers waren voor 18.00 uur binnen.

Al met al kijken we met veel plezier terug op het Ondernemersevent Emmen 2022, met dank aan alle partners en sponsors die het event mogelijk hebben gemaakt!

Meer nieuws