OE-lid Trend!nterieur wordt Tint Office en breidt uit met refurbisch centrum, nieuw magazijn en webshop

maandag 22 januari 2024

Opening 25 januari om 14:00 uur.

Trendinterieur wordt Tint Office en breidt uit met

refurbish centrum, nieuw magazijn en webshop.

Het Emmense bedrijf Tint Office heeft uitgebreid met een eigen refurbish centrum, een nieuw magazijn en een splinternieuwe webshop. Het richt zich op de verkoop en duurzame productie van hoogwaardige nieuwe en gebruikte meubelen.

Het bedrijf , bij velen beter bekend onder de oude naam Trendinterieur, gaat actief richten op zowel duurzaam geproduceerde nieuwe meubelen als op het hergebruik van bureaustoelen en werkplekken. Refurbishment, met een mooie term. Waarom weggooien wat heel goed kan worden hergebruikt? Dat werk gebeurt in een nieuw, eigen refurbish centrum aan de Cornelis Houtmanstraat. Met bekende merken als Herman Miller, Vitra en Vepa. Gebruikt kantoormeubilair wordt bij Tint Office weer als nieuw en zo geschikt voor het opnieuw inrichten van kantoren en bedrijfsinterieurs.

Dit past in het streven van Tint Office om zo circulair en duurzaam als mogelijk te worden. Daarnaast is het aanbod van kantoormeubelen in het vernieuwde pand vergroot met in het oog springende en frisse meubelprogramma’s.

De start van het refurbish centrum betekent voor Tint Office ook de ingebruikname van een nieuw magazijn en een vernieuwde showroom. Op de begane grond worden de interieur oplossingen van Tint Office gepresenteerd. Op de bovenverdieping worden de belangrijkste producten van de nieuwe webshop gepresenteerd:  ABkantoor.nl. Deze is speciaal voor inkopers die gemakkelijk en voordelig en uit voorraad kantoormeubelen willen inkopen.

Het refurbish centrum, het nieuwe magazijn en de vernieuwde showroom worden op 25 januari ’s middags geopend door wethouder Guido Rink van Economische Zaken van de gemeente Emmen. In de maanden februari en maart zijn er ook een open dagen. Om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting te laten zien en wat refurbishment inhoudt en hoe het nieuwe bedrijf er uit ziet, worden open dagen gehouden op 8 februari en 7 maart. Steeds vanaf 15.00 uur.

Meer nieuws