OE-lid stelt zich voor: TripleAir BV “Virus Air Filtration”

donderdag 17 juni 2021

Even voorstellen
Virus Air Filtration is actueler dan ooit. Kwaliteit, korte lijnen, snelle service, betrokken partner en deskundig advies … dat dekt de lading wel.. TripleAir BV is als verkopende organisatie actief en kent haar corebusiness in de agrarische sector met een grote focus op varkenshouderij. Sinds kort zijn wij ook actief met een professioneel product voor luchtreiniging van uw kantoor ruimte, schoolgebouw, kantine, praktijkruimte of wachtruimte. Het product draagt de passende naam PURE Breeze.
Luchtfiltratie wordt al sinds jaar en dag toegepast in o.a. ziekenhuizen, farmaceutische sector en ook in de asbest verwerkende industrie. In de agrarische sector is deze tak van sport relatief nieuw in Europa. In dit geval hebben we het over het filteren van inkomende lucht. Diergezondheid en betere arbeidsomstandigheden zijn belangrijke speerpunten in deze sector waar we graag ons steentje aan bijdragen.

Made in NL
Alle producten die wij aanbieden aan onze klanten worden geproduceerd in Emmen. Op ons label “Made in NL” zijn wij meer dan trots. Ons zusterbedrijf TripleAir Technology is als enige op Nederlandse bodem producerend bedrijf van HEPA (High Efficiency Particulate Airfilter)  dit is de hoogste filterklasse, die o.a. in operatiekamers wordt toegepast. En daar zijn we super trots op.
Zeker met de ontwikkelingen in o.a. China en de aangetoonde fragiliteit van overzee geproduceerde producten en grondstoffen zien we de voordelen van productie dichtbij. De Nederlandse kwaliteit wint op alle vlakken, ook op buitenlandse prijs, dat is mooi om te ervaren. Ook onze grondstoffen halen we van dichtbij, zo hebben we diverse regionale samenwerkingen en staan we absoluut open voor om deze uit te breiden. Zeker gezien de ontwikkelingen op het gebied van Covid staan wij klaar om u te adviseren over gezondere werkomstandigheden en samenwerkingen op het gebied van hogere luchtkwaliteit.

Virus vrije schone lucht
Ons paradepaardje wordt de Pure Breeze! Een kwalitatief hoogwaardige professionele luchtreiniger. Covid heeft niet alleen de productie capaciteit in Emmen doen verdubbelen, het heeft ook geleid tot de ontwikkeling van een nieuw product. Met enkel Drentse bedrijven is er een zeer goed product ontstaan met een mooi design die niet misstaat in vele ruimten waar uw klanten of medewerkers samen komen. Met de allernieuwste en meest energiezuinige HEPA filters in combinatie met UVC-led verlichting en een koolstoffilter hebben we een mooie combinatie van de beste technieken om uw lucht zuiverder te maken. We dragen graag bij aan het veiliger maken van de (werk)omgeving van u en uw medewerkers en/of klanten en leggen graag uit hoe dit voor u het beste werkt.

Contact
Eens sparren over schonere lucht voor u, uw werknemers of klanten? Gewoon eens een praatje maken over virussen in de lucht en hoe werkt dat nou met die verspreiding? Of nieuwsgierig naar ons mooie Drentse product de PURE Breeze? Bel of mail gerust!
Nicolette Smits 06 46 26 52 55 of nicolette@tripleair-technology.com
www.tripleair-technology.com

Meer nieuws