OE-lid stelt zich voor: Re-Move

dinsdag 29 september 2020

Na de zomervakantie zijn we gestart met een nieuwe serie: OE-leden stellen zich voor. Deze keer Re-Move, tevens contractpartner van Ondernemend Emmen.

Training en coaching
Re-Move is een bureau dat al vele jaren actief is in het geven van trainingen, opleidingen en (persoonlijke) coaching aan personen en groepen in het bedrijfsleven, (semi) overheid en instellingen. Dit kan zowel een open training zijn als een maatwerktraining of een individuele training/coaching. Maatwerktrainingen verzorgen zij ook bij u op locatie door geheel Nederland. De open trainingen vinden plaats in vrijwel iedere regio. Meer informatie over de plaatsen en data van de open trainingen staat op de website van Re-Move. De  open trainingen in Emmen worden ook vermeld in de kalender van de OE-website. Voor persoonlijke online trainingen zie: www.mkb-trainingen-online.nl.

Re-Move is specialist op het gebied van DISC, een zeer bekend model op basis van gedragsstijlen. Hun trainers zijn gecertificeerd om te werken met gedragsprofielen, drijfverenprofielen, commerciële profielen en emotionele intelligentie profielen. Dit passen zij toe bij werving en selectie, coaching en training. Voor meer informatie hierover zie: www.discendrijfveren.nl.

 De trainingen van Re-Move staan ook vermeld in het cursusoverzicht van onder andere onderstaande opleidingsfondsen:
OOM-Fonds (Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Metaalbewerkingsbedrijf)
WIJ-TECHNIEK (Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf)

Kantoor en trainingslocatie
De dagelijkse leiding van Re-Move is in handen van Ton Grimm, Gerda Cramer en Maarten de Zeeuw.
Het kantoor van Re-Move bevindt zich in de commissiekamer van het voormalig gemeentehuis van Sleen. De wethouderskamer is hun coachingsruimte. Voor trainingen hebben zij  de beschikking over diverse ruimtes voor groepen van 4 tot meer dan 100 personen.

De Brink 1
7841 CE  Sleen (Dr)
Tel:     0591-346258
Tel:     06-49850763
Web: www.re-move.nl
Email: info@re-move.nl

Meer nieuws