OE-lid stelt zich voor: idverde NL

donderdag 22 oktober 2020

Na de zomervakantie zijn we gestart met een nieuwe serie: OE-leden stellen zich voor. Deze keerĀ idverde NL.

Sinds donderdag 1 oktober 2020 is BTL, marktleider op de Nederlandse groenmarkt met een vestiging in Emmen, verder gegaan als idverde NL. idverde NL is onderdeel van de internationale idverde groep, de onbetwiste leider van de Europese groensector met locaties in Duitsland, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Wij werken zowel voor publieke als private ondernemingen en in alle soorten projecten (terreinen van grote omvang en kleine projecten). idverde staat voor kwaliteit, duurzaamheid en baanzekerheid in een branche die nog grotendeels ambachtelijk werkt. Wij hechtten bijzonder veel belang aan het respect van onze klanten, onze werknemers en onze natuurlijke en sociale omgeving.
idverde NL bestaat uit idverde Advies (advies- en ingenieursbureau), idverde Bomendienst (gespecialiseerd in kennisintensieve boomvraagstukken) en idverde Realisatie (aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte). idverde Realisatie heeft 11 vestigingen in Nederland, waaronder een vestiging in Emmen. Vestigingsmanager in Emmen is Hendrik Jans.
De naam verandert, maar de lokale betrokkenheid en aanwezigheid blijven. Door de internationale kennisuitwisseling kan de organisatie nog beter werken aan de wereldwijde vraagstukken van onze tijd: teruglopende biodiversiteit, klimaatverandering of het meetbaar maken van de waarde van groen.  Internationaal, maar ook regionaal en lokaal in bijvoorbeeld Emmen.

Meer nieuws