Drenthe College zoekt hybride docent Smart Industry

donderdag 17 december 2020

Het Drenthe College heeft een mooie vacature: ze zoeken een enthousiaste engineer die als hybride docent zijn passie, kennis en ervaring inzet om van hun studenten topengineers te maken.

“Als docent Smart Industry werk je in een leeromgeving waarin we meer en meer hybride onderwijs verzorgen. We werken dus intensief samen met het bedrijfsleven. Jouw kennis over elektronische systemen in een digitaal verbonden wereld is waar onze studenten naar vragen. Met als doel dat onze studenten deze systemen zelfstandig ontwerpen, maken en onderhouden.
Je boeit onze studenten met lessen over industriële automatisering, elektronica, digitale techniek, (embedded) programmeren en robotica. Je maakt ze enthousiast met jouw kennis en ervaring. Als hybride docent Smart Industry zorg je dat onze studenten ter plekke zien dat jouw actuele praktijkervaring aansluit bij hun opleiding. Bij deze opleiding ligt de focus, zowel in theorie als praktijk, op projectgestuurd onderwijs. Je bent een netwerker en ziet het als een uitdaging om samen met het bedrijfsleven het hybride onderwijs verder te ontwikkelen. De rol van coachende docent past jou!”

Lees hier de volledige vacature en bekijk de film.

Meer nieuws