Securitas

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Bart de Vries
Adres Centuurbaan 1
Postcode 8022 AW
Plaats Zwolle

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Onze positie van kennisleider vertaalt zich in het begrijpen van de klant en de specifieke behoeften en wensen in het segment van de klant. Met die expertise en ervaring maakt Securitas pro-actieve en individuele beveiligingsanalyses. Voor klanten zijn wij op basis van vertrouwen en kennisuitwisseling dé actieve beveiligingspartner. 

In beveiliging is de combinatie van excellent opgeleide mensen en cutting-edge technologie de essentie. Daarom investeert Securitas continu in opleiding en training van medewerkers om hun kennis up-to-date te houden. Daarnaast beschikken we over de nieuwste technologische oplossingen en bepalen we de standaarden in de beveiligingsindustrie. 

Securitas heeft oprechte interesse in de specifieke beveiligingsbehoeften van klanten. Alleen zo kunnen we onze klanten en hún klanten altijd en overal de beveiliging bieden die ze nodig hebben. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, hotelketens, industrie en in high-tech bedrijven. Onze interesse vertaalt zich ook in individueel beveiligingsadvies. We maken waar wat we beloven. Door altijd alert en behulpzaam te zijn bij incidenten en interventies. 

De dienstverlening van Securitas en onze communicatie hierover is direct en helder. We zijn daar waar onze klanten ons nodig hebben. We anticiperen met scherpe beveiligingsoplossingen op mogelijke veiligheidsrisico’s. We werken altijd met onze klanten samen op basis van vertrouwen. Ons doel als actieve beveiligingspartner: 24/7 een veilige werk- en leefomgeving voor mensen en organisaties. 

Eerst luisteren dan beveiligen.