Moore MKW B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Bert Zigterman
Adres Wilhelminstraat 47
Postcode 7811 JD
Plaats Emmen
Social media
Moore MKW B.V.

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Over Moore MKW

Moore MKS is een krachtige en toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie. Voor ondernemers hebben we alles in huis om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving.
Moore MKW heeft als accountantskantoor alles in huis voor de ondernemer. Met meer dan 400 accountants en adviseurs en meer dan 40 jaar ervaring ondersteunen en adviseren wij u op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

Moore MKW Subsidieadvies
Onze subsidieadviseurs hebben de afgelopen jaren vele ondernemers geholpen met het aanvragen van subsidie. Tijdens de subsidieaanvraagprocedure ontzorgen we u volledig. Uw aanvraag is zorgvuldig voorbereid en de details zijn tot in de puntjes gecontroleerd voordat de aanvraag de deur uitgaat. U heeft geen zorgen over het behalen van deadlines, onze subsidieadviseurs dienen uw aanvraag op tijd in en bewaken de vervolgstappen in het subsidieproces. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar voorkomt u ook onnodige uitgaven.

Kennis over subsidie en thuis in uw markt
Als subsidieadviseurs kennen we de regio waarin u met uw bedrijf actief bent en we hebben diepgaande kennis over de beschikbare ‘potjes’ en de bijbehorende regelgeving. Daarnaast beschikken we over een sterk netwerk richting kennisinstellingen bij innovatieve bedrijven. Maar ook inhoudelijk en technisch hebben we kennis van zaken. We zijn thuis in duurzaamheid, procesoptimalisatie, innovatie, productontwikkeling, marktbenadering en internationalisering.