MatchBoyz

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Jasper Veenstra
Adres Boslaan 3
Postcode 7811 JG
Plaats Emmen
E-mailadres info@matchboyz.nl
MatchBoyz

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

ONS VERHAAL

kansen creëren voor iedereen.

“We leven in een prestatiemaatschappij. Wie niet presteert wordt wegbezuinigd of krijgt geen kansen. Dus jaagt iedereen fanatiek – maar vaak ook ongefundeerd – zijn of haar dromen na. Dromen najagen mag, kan en moet zelfs! Sommige mensen bereiken echter met veel moeite de hoogste laddertrede en ontdekken vervolgens dat deze tegen de verkeerde muur staat. Dus als je die ladder beklimt, zet hem dan wel tegen de juiste muur”. Wij houden ons bezig met werving en selectie, maar wel vanuit een andere invalshoek. We zijn breed georiënteerd en maken ons sterk voor slimme en creatieve, snelle en effectieve arbeidsbemiddeling, waarbij de menselijke maat centraal staat.

“Als local boys kunnen wij hier het veldwerk verrichten en de kar trekken om organisaties deze extra dienst aan te bieden.”

Daarnaast leiden wij langdurig werklozen op met onze unieke opleidingstrajecten in samenwerking met Gemeentes en diverse andere instanties om mensen weer opnieuw te laten wennen aan het arbeidsproces en deze uiteindelijk met baangarantie weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Wij zijn er van overtuigd dat onze oplossingen als geroepen komen. Als lokale spelers hebben wij connecties in de regio, kennen we de markt en de mentaliteit rondom Emmen als geen ander. Wij geloven in menselijke interactie, zowel in het persoonlijk contact met klanten als kandidaten.

 

Jasper Veenstra & Henk Eising