EMD Fijnmechanica B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Herman Peters
Adres Willem Schoutenstraat 8
Postcode 7825 VV
Plaats Emmen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

EMD Fijnmechanica is een betrouwbaar en dynamisch bedrijf met enthousiaste werknemers die van aanpakken weten en dat is voorzien van een modern en gedegen machinepark.

Onze service is tweeledig:

(1) wij bieden u de beste fijnmechanica 

Ons bedrijfsonderdeel EMD Fijnmechanica is gespecialiseerd in het vervaardigen van een breed scala aan metalen en kunststoffen onderdelen. Wij zijn ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Wij stellen daarnaast hoge eisen aan veilig werken, bedrijfszekerheid, functionaliteit, gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van ons installaties en machines. Tevens hebben wij een ruime ervaring op het gebied van engineering.

(2) wij bieden u gespecialiseerd en gedreven personeel

Heeft u een project dat met uw huidige personeelsbezetting lastig is uit te voeren? Heeft u plotselinge uitval onder uw personeel? EMD Detachering levert u snel de medewerker(s) die u nodig heeft. Voorzien van de juiste certificaten, ruime ervaring en een no-nonsense mentaliteit. 

Onze basishouding: gespecialiseerd, flexibel en no-nonsense

Wanneer u met ons in zee gaat, kunt u van ons een flexibele maar tegelijk ook kritische houding verwachten vanuit ons specialisme en vakmanschap. Vanuit dit specialisme en vakmanschap denken wij met u mee en adviseren c.q. faciliteren wij u op zo’n manier dat u direct verder kunt. Want wij staan een no-nonsense aanpak voor, zij het wel met een gedegen inhoud.