at.groep

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Elling
Adres Olivier van Noortstraat 8
Postcode 7825 VD
Plaats Emmen
E-mailadres w.elling@at-groep.nl
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

at.groep verleent advies en dienstverlening aan werkgevers, werknemers, UWV en Gemeenten op het gebied van re-integratie, coaching en HRM vraagstukken. Daarnaast hebben wij een expertiseteam gericht op het begeleiden en re-integreren van mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)

Voor werkgevers en werknemers bieden we advies en ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie. Wij coachen en begeleiden re-integratie en loopbaanvraagstukken in diverse trajecten waarbij maatwerk en persoonlijk contact met de coach voorop staat. We werken hierin nauw samen met arbodiensten, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen.
– Spoor 1
– Spoor 2
– Loopbaancoaching
– Adviesgesprekken
– Outplacement
– Arbeidsdeskundig onderzoek
– Beroepentesten en DISC-analyse

Voor UWV en Gemeenten zijn wij een samenwerkingspartner op het gebied van re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden en re-integreren mensen in opdracht in modulaire dienstverlening, WerkFit trajecten, NaarWerk trajecten en jobcoaching. Dit gaat om mensen met een Wajong, WW, ZW, WIA en IVA-uitkering en mensen die vallen onder de participatiewet. Ook hierin staat maatwerk en persoonlijk contact met de kandidaat voorop. Bij ons kantoor in Emmen hebben wij een erkend leerwerkbedrijf waarbij mensen getraind en gecoacht worden op hun werknemersvaardigheden en waar de mogelijkheden om door te stromen naar een betaalde baan in kaart gebracht worden gebracht.