Actief Werkt! Techniek

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Thomas Erdman
Adres Wimbledon 18
Postcode 7825 SK
Plaats Emmen
Social media
Actief  Werkt! Techniek

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

De beste keuze voor flexibel personeel in de regio!

We zijn Actief Werkt! en zijn specialist in diverse segmenten, zoals schoonmaak, productie, logistiek en transport, bouw, installatietechniek, groen, Infra, schilders, metaal, overheid, techniek, administratie, offshore en afval en recycling. Kennis van meerdere segmenten maakt originele oplossingen mogelijk. Onze opdrachtgevers herkennen ons als branchegenoot in de regio. We snappen de behoeften van onze opdrachtgevers en zetten flexibele arbeid en onze kennis over de arbeidsmarkt in om doelen te bereiken.

De kracht van Actief Werkt

In een wereld vol met digitale ontwikkelingen en kansen, blijft in de uitzendbranche de menselijke maat het verschil maken. In de kern is ons werk namelijk mensenwerk. Het is onze cultuur wat ons uniek maakt en wat onze concurrenten niet kunnen kopiëren. Een organisatie is zo goed als haar mensen. Wij geloven in onze mensen. Het is onze voornaamste taak om ervoor te zorgen dat al onze mensen maar ook onze flexcollega’s met plezier hun dagelijkse werk kunnen verrichten.

Persoonlijk uitzendbureau

Persoonlijk staat centraal in onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze opdrachtgevers, flexcollega’s en collega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in elkaar te tonen.

Dichtbij opdrachtgevers en flexcollega’s

Mensen zijn ons werk. Dat begint met oprechte aandacht. Voor elkaar. Daarom staan we dichtbij onze opdrachtgevers en flexcollega’s. Met vestigingen in de buurt of intern bij onze klant. Wij kennen iedereen persoonlijk, spreken de taal van onze flexcollega’s en weten wat hen beweegt. Dit maakt de samenwerking persoonlijker en onze resultaten beter. Met elkaar krijgen we het voor elkaar.

Doen wat we beloven

Wij zijn actief en echte doeners. Actiegericht en no-nonsense. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Met beide benen op de grond en handen uit de mouwen. Wij zijn betrokken en zetten net een stapje extra. Wij komen onze beloftes na. Wij denken mee met flexcollega’s en opdrachtgevers. Dat betekent een actieve, ondernemende houding met ruimte voor persoonlijke inbreng. Hier staan we voor, zo maken we het waar.

Kwaliteit verzekerd

Met onze opdrachtgevers werken we langdurig samen. Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Dit kan alleen door open om te gaan met kennis. Onze opdrachtgevers huren niet alleen flexarbeid in, zij profiteren ook de kennis die we daarover hebben. Wij staan voor kwaliteit!

Neem contact op

Op zoek naar goed flexibel personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met Actief Werkt! Techniek Emmen of met Actief Werkt! Uitzendbureau Emmen voor meer informatie.