PM Energie

Goedkoop energie inkopen met duizenden ondernemers tegelijk 
Lift mee met een inkoopcollectief van honderden miljoenen kWh en bespaar zo flink op uw energiekosten. Ondernemend Emmen werkt samen met PM Energie op het gebied van het collectief inkopen van energie. PM Energie is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het reduceren van energiekosten voor ondernemers. Het bedrijf regelt onder meer de collectieve inkoop voor meerdere ondernemersverenigingen in Drenthe, zoals ICCPM Meppel, Ondernemend Assen en Ondernemend Coevorden, maar ook voor tientallen andere ondernemerscollectieven buiten Drenthe.
 
Door de enorme volumes die al die ondernemers samen afnemen en de gunstige spreiding van het verbruik, kunnen hoge kortingen worden bedongen. De afgelopen twee jaar heeft dit collectief een prijs bedongen die 30% onder de marktprijs lag. In Emmen nemen ruim 50 bedrijven met samen ruim 200 aansluitingen deel aan het collectief. 

Méér dan financieel voordeel alleen
Het bijkomend voordeel van de samenwerking met PM Energie is dat u bijgestaan wordt door een ter zake kundig bureau. Zij ondersteunen u bij de overgang naar een andere leverancier en ze voorkomen ongewenste automatische verlenging van uw contracten. PM Energie monitort dagelijks de energiemarkt. Zij adviseren een werkgroep van een aantal ondernemers die zelf ook aan het collectief deelnemen over de ontwikkelingen op de markt, waardoor de werkgroep op een gunstig moment een aansluitend contract kan afsluiten. U kunt daarnaast met al uw energievragen terecht bij PM Energie. Hoe fijn is het dan om niet meer zelf eindeloos met zo’n callcenter te hoeven bellen!

Wilt u ook profiteren van collectief inkopen?
Aan de hand van uw meest recente jaarafrekening kan PM Energie eenvoudig uitrekenen wat u kunt gaan besparen. U kunt uw jaarafrekening of uw verbruiksgegevens i.c.m. uw huidige tarieven naar ons sturen, dan rekent PM Energie uw voordeel, inclusief de vergoeding uit. 
Voor meer informatie en deelname neemt u contact op met adviseur Niels Assink van PM Energie via n.assink@pmenergie.nl of 085 – 2100 578.

Meer contractpartners van OE