MatchDay (EXTERN)

Op donderdag 17 oktober organiseren NHL Stenden en Drenthe College MatchDay: de gelegenheid bij uitstek om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij mbo en hbo studenten! Zie hieronder hun uitnodiging.

MatchDay is terug! Op donderdag 17 oktober 2024 (13.00 uur – 16.00 uur) is de uitgelezen kans om met enthousiaste mbo- en hbo-talenten in contact te komen. Biedt u een interessante stage- en/of afstudeerplek of bent u op zoek naar een starter? Meld u dan alvast aan! NHL Stenden en Drenthe College organiseren deze carrièredag in Greenwise Campus Innovatiecentrum. 

Wat kost het?
Graag bieden wij u de mogelijkheid om met een stand deel te nemen aan deze dag. U kunt uw bedrijf presenteren met een interessante stageplaats, afstudeerplaats of startersvacature. Lees hier welke studenten er allemaal deelnemen.  

Elk deelnemend bedrijf krijgt één statafel en stroompunt om zich te presenteren. Wij zien dan ook graag dat u één roll-up banner (maximaal 80 x 200 cm) achter uw statafel plaatst. Zijn er andere wensen, dan horen wij het graag.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en om dit te kunnen organiseren vragen wij een vergoeding. U kunt daarbij kiezen uit de volgende pakketten:

Pakket 1Pakket 2
Stand (inclusief lunch maximaal 3 personen)Alles van pakket 1 plus:
Naamvermelding in programmaboekjeLogo in e-mail naar studenten
Naamvermelding in e-mail naar studentenLogo + naamvermelding in LinkedIn bericht
 Groot logo in programmaboekje
 Groot logo in aftermovie 
   
€125,– (exclusief btw)€275,– (exclusief btw)

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Achter uw bedrijfsnaam graag vermelden voor welk sponsorpakket u kiest.

Vragen over MatchDay? Neem dan contact op met Roy Rocks (roy.rocks@nhlstenden.com), NHL Stenden Hogeschool Emmen.

Let op: Tijdens het event wordt er zowel Nederlands en Engels gesproken, gezien onze internationale studenten.Datum en locatie

donderdag 17 oktober 13:00 - 16:00 uur
Greenwise Campus Innovatiecentrum, Eerste Bokslootweg 1, Emmen
  • Meerdere namen mogelijk
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY