Op donderdag 30 oktober bent u van harte welkom bij Drenthe Growers, een echt familiebedrijf van de familie De Vries dat al generaties lang komkommers teelt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.
Met jarenlange ervaring werkt Drenthe Growers er voortdurend aan om komkommers zo duurzaam mogelijk te telen. Door voortdurende innovatie binnen de sector gebeurt dat in de kas op een steeds efficiëntere en milieuvriendelijke manier. Het lukt steeds beter om met minder inzet van water, energie, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen meer komkommers te produceren. In de kassen werken dagelijks 140 collega’s verspreid over 18 hectare aan de teelt van hoogwaardige producten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en een goede werksfeer centraal staan.
Tijdens de bijeenkomst neemt Inge de Vries, directeur Drenthe Growers, u mee in de thema’s die van groot belang zijn voor de toekomst van de sector. Daarbij komen onderwerpen aan bod als duurzaamheid en innovatieve oplossingen voor een klimaatbestendige glastuinbouw, de rol van de sector in het waarborgen van voedselzekerheid en sociale innovatie met aandacht voor goed werkgeverschap, inclusiviteit en respectvol samenwerken.
U krijgt inspirerende verhalen te horen, een kijkje achter de schermen bij het bedrijf en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen, onder het genot van een hapje en drankje.
Programma
– 16.45 uur: Inloop
– 17.00 uur: Opening door Linda Meijer (GreenDrinks ZOD)
– 17.05 uur: Presentatie door Inge de Vries, directeur van Drenthe Growers, gevolgd door een rondleiding door het bedrijf. Aansluitend is er een hapje en een drankje en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
– 19.00 uur: Afsluiting
Aanmelden kan via deze link: Aanmelden GreenDrinks Drenthe Growers
Voor deze GreenDrinks zijn maximaal 25 plekken beschikbaar.