T.M.S. Holland B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Martijn Rolink
Adres Hoenderkamp 14
Postcode 7812 HZ
Plaats Emmen
T.M.S. Holland B.V.

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

TMS Holland is een onafhankelijk allround bouwkundig adviesbureau dat in haar vijfentwintigjarige bestaan uitgegroeid is tot een bureau voor in feite alles op bouwkundig gebied, behalve het bouwen zelf.

Bouwtechnokeuringen, bouwmanagement, meerjaren onderhoudsadviezen, beheer en expertise zijn hierin de meest voorkomende specialismen. Een op dit moment veelbesproken onderwerp is de energiekeuring. Hiervoor kun u al enige tijd bij ons terecht.  De kernbegrippen waarmee we ons takenpakket samenvatten, zijn organiseren, onderzoek en controleren. Ondermeer de makelaardij, ondernemers, vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, overheden, verenigingen van eigenaren maar ook de particulier staan wij hiermee dagelijks bij. Volgens onze klanten doen we dat grondig, nauwkeurig en met een zakelijke, nononsens instelling.

Onder het motto “signaleren en adviseren” verzorgd TMS Holland jaarlijks vele bouwkundige inspecties waaronder bouwtechnische keuringen, expertises, nulmetingen, en meerjarenonderhoudsplannen.

Maar onze dienstverlening stopt niet bij alleen inspecties. TMS Holland verzorgt ook bouwbegeleiding en directievoering voor (ver)nieuwbouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen, facilitair beheer voor scholengemeenschappen, vastgoedeigenaren en beleggingsmaatschappijen.

Een op dit moment veelbesproken onderwerp is de energiekeuring. Hiervoor kunt u al enige tijd bij ons terecht. Ons team van inspecteurs is volledig voorbereidt en gecertificeerd om energiekeuringen te verrichten en labels af te geven.

Binnen onze eigen organisatie gaan we open en eerlijk met elkaar om en met onze klanten doen we hetzelfde. Dus… vaste contactpersonen, goed bereikbare medewerkers en vlot en efficiënt werk. Wij nodigen u uit om via de navigatiebalk meer te weten te komen over de zaken die wellicht voor u interessant zijn.