Training en coaching

RE-Move
Via Re-Move biedt Ondernemend Emmen haar leden de mogelijkheid om voor een voordelig tarief trainingen en coaching te ontvangen. Re-Move is een bureau dat al ruim twintig jaar actief is met het geven van trainingen en opleidingen en (persoonlijke) coaching aan personen en groepen in het bedrijfsleven, (semi) overheid en instellingen. Dit kan zowel een (open) training zijn, een maatwerktraining en een workshop.

Re-Move onderscheidt zich door praktisch, doelgericht, positief confronterend, respectvol trainen en coachen en heeft een breed aanbod van activiteiten die ook te vinden zijn in de activiteitenkalender op de website van Ondernemend Emmen.

Ton Grimm en Gerda Cramer zijn de eigenaren van Re-Move en hebben de beschikking over ervaren en praktijkgerichte trainers, die zij op basis van kennis en specialisme per opdracht inzetten. Ook zelf zijn ze zeer ervaren in het coachen en trainen van groepen en individuen en tevens zijn ze in te zetten als mediator. Re-Move is T.T.I. gecertificeerd op het gebied van gedragsprofielen en emotionele intelligentie.

Re-move is relatieleverancier van onder meer:

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@re-move.nl of u kunt bellen met Gerda Cramer 06 53 84 93 90 of Ton Grimm 06 51 42 61 72.

www.re-move.nl

Meer contractpartners van OE