Ruber Acia

Hoeveel kansen voor vernieuwing of verduurzaming lopen we jaarlijks mis? Hoeveel ondernemers laten een deel van hun potentie onbenut? Meer dan noodzakelijk, als u het ons vraagt. Ruber Acia zoekt ondernemers en onderneemsters met hele goede ideeën en producten. Met onze expertise kunnen wij u helpen (verder) te innoveren. Daarmee dragen ook wij ons steentje bij aan vernieuwing, verduurzaming en werkgelegenheid in het Noorden. Ruber Acia zet voor u de rode draad uit in het subsidielandschap: we inventariseren subsidiekansen, formuleren de subsidieaanvraag en begeleiden na toekenning tot en met de verantwoording bij oplevering.

Wij zijn van het type “wil-alles-snappen”. We verdiepen ons in de ondernemer/organisatie, de mogelijke innovatie en de belofte die dit kan waarmaken. Hierdoor is elke subsidieaanvraag maatwerk en de kans op toekenning groot. Wij werken op basis van No cure, No pay: u betaalt alleen voor onze dienstverlening als de subsidie toegekend wordt.

Onze dienstverlening

Verdiepen
We verdiepen ons in het idee of de uitdagingen die u aan ons heeft voorgelegd. Dit is geheel vrijblijvend. We verkennen de subsidiekansen voor u en brengen een advies uit. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Idee koppelen aan subsidie
Met de meest kansrijke subsidie in het vizier, begeleiden wij u bij het opstellen van het projectplan en de andere documenten die nodig zijn voor een subsidieaanvraag. Omdat we ons verdiepen in uw idee of vraagstuk, is elke aanvraag gegarandeerd gedetailleerd en toegespitst op de subsidievoorwaarden.

Valideren
Wij begeleiden u ook na de toekenning, zodat u:

Neemt u gerust contact met ons op om verder te praten over uw ideeën, plannen en nationale en internationale ambities. Wij komen graag bij u langs, maar u bent natuurlijk ook meer dan welkom op ons kantoor in Emmen en Roden.

Kantoor Emmen                           Kantoor Roden
Bert Zigterman                              Harold Helmus
06-55 123 515                               06-17385006
b.zigterman@ruberacia.nl         h.helmus@ruberacia.nl
www.ruberacia.nl                        www.ruberacia.nl
Boslaan 3                                       Exportweg 9
7811 GJ Emmen                           9301 ZV Roden

Meer contractpartners van OE