Uitnodiging Stedenkringbokaal (EXTERN)

Op dinsdag 18 juni 2024 van 18.00 tot ongeveer 20.00 uur staat er iets bijzonders te gebeuren: De Stedenkringbokaal gaat de vijfde ronde in en u bent van harte uitgenodigd! Een avond vol voetbalplezier in Hebelermeer, boordevol spanning, vriendschap en netwerkmogelijkheden. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u opnieuw mee wilt doen en op korte termijn uw deelname naar ons kunt bevestigen. hier vindt u het spelersboekje van de vorige keer.

De Stedenkringbokaal is niet alleen een sportevenement, maar ook een unieke kans om te spelen en contact te leggen met prominenten uit de Stedenkring-regio langs de Europese weg E233 (Zwolle-Bremen). Na de volksliederen en de aftrap om 18.30 uur wacht u een vriendschappelijke interland, begeleid door een orkest en ook Frau Antje is weer van de partij. Gespeeld wordt twee keer 30 minuten. Daarna volgt de uitreiking van de wisselbeker en is het tijd voor gezellig netwerken bij de barbecue.

Wij zorgen voor de voetbalkleding. Breng gewoon uw voetbalschoenen en scheenbeschermers mee. Nodig gerust collega’s, vrienden en familie uit om voor de juiste sfeer te zorgen!

Uw deelname is gratis! En we zouden het enorm waarderen als u de enthousiasme voor dit evenement deelt op uw website en de socials.

Reserveer nu uw plek en wees onderdeel van een onvergetelijke voetbalavond bij de Stedenkringbokaal 2024. Het adres voor uw navigatie is Hebelermeer 44 in Twist. Op naar een geweldig voetbalfeest!

Aanmelden kan via g.roelfes@meppen.de

Datum en locatie

dinsdag 18 juni 18:00 - 20:00 uur
Hebelermeer 44, Twist