UITNODIGING Cofian’s Lunch & Listen (EXTERN)

Netwerken met korte presentaties en lunch

Graag nodigt het team van Cofian jou uit voor onze Cofian’s Lunch & Listen, met als thema teambuilding!

Zij organiseren dit speciaal voor klanten, relaties, bekenden en minder bekenden. Er gaat geluisterd worden naar verschillende sprekers die geen “sales pitch” houden, maar praten over verschillende onderwerpen uit het dagelijkse leven of ervaringen uit hun vakgebied. Informeel, informerend en onderhoudend.

Naast dat er geluncht gaat worden, zal er natuurlijk ook voldoende koffie, thee en andere soorten drinken aanwezig zijn!

Programma:

  • Inloop vanaf 11.00
  • 11.20 – 11.30 Opening
  • 11.30 – 12.00 Sprekers 1: Michawel kooistra & Paul Rijnierse van Mindset Studio’s
  • 12.00 – 12.30 Pauze
  • 12.30 – 13.00 Spreker 2
  • 13.00 – 13.30 Pauze
  • 13.30 – 14.00 Spreker 3
  • 14.00 afsluiting / mogelijk tot netwerken tot ca. 16.00 uur

Als eerste zullen Michael Kooistra en Paul Rijnierse aan het woord komen. Zij zijn werkzaam bij ‘Mindset Studios’, een personal trainingsstudio met jaren ervaring in het coachen en trainen. Teambuilding is meer dan alleen het organiseren van teamuitjes. Teambuilding is een dag dagelijks proces waarin een aantal componenten essentieel is. De voorwaarden van teambuilding zijn veiligheid, waardering en vertrouwen. Binnen onze workshop delen we de onderliggende principes hoe ‘echte’ teambuilding ontstaat en hoe je dit praktisch kunt toepassen. 

Wil jij hierbij zijn? Meld je snel aan want VOL=VOL. Wegens de beperkte ruimte en afstemming met de catering het verzoek om je aan te melden. Aanmelden kan heel eenvoudig door te mailen naar info@cofian.nl.

Na aanmelding krijg je een bevestiging van deelname. Als je graag met twee of meer personen wil komen laat het even weten! Het bijwonen van dit event is kosteloos.

Let op: allergieën, diëten, of specifieke andere eisen voor het eten? Je hoeft het uiteraard niet door te geven, maar is er wel sprake van laat het dan even weten want dan wordt daar daar graag zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Datum en locatie

woensdag 14 juni 11:00 - 14:00 uur
Cofian, Dokter van Deenweg 108, Zwolle