Online kennissessie ‘Student Consultancy: een kans voor ondernemers’ (OE en RUG)

Spelen er in jouw bedrijf zaken waar je graag eens samen met een externe partij naar wilt kijken? Met Student Consultancy van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgt jouw organisatie advies op maat van de toekomstige generatie economen en bedrijfskundigen.

Wil jij een haalbaarheidsonderzoek laten uitvoeren, een klantonderzoek of bijvoorbeeld advies over een optimale groeistrategie in de retail? Met Student Consultancy krijgen ondernemers en organisaties concreet advies van een team studenten, dat wordt begeleid door ervaren professionals. Denk aan managementvraagstukken of een probleem op het gebied van financiering, logistiek, marketing, internationalisering of personeel en processen.

Samen met het GDBC van de Rijksuniversiteit Groningen organiseren we dit webinar over de kansen die het programma Student Consultancy biedt voor ondernemers. Het GDBC staat voor het Groningen Digital Business Center. Een kenniscentrum waar kennis over digitaal ondernemen wordt ontwikkeld, gebundeld en gedeeld. Het GDBC gaat voor de versterking van de digitale sector in Noord Nederland door haar studenten in contact te brengen met noordelijke ondernemingen. Door middel van onderzoeksvragen vanuit de praktijk, stages of specifieke consultancy opdrachten. Bas Baalmans, managing director van het GDBC, licht dit tijdens het webinar toe en wil graag met de leden van Ondernemend Emmen de samenwerkingsmogelijkheden verkennen. Vervolgens zal Jan Hofstra, eigenaar van Preadyz uit Assen, zijn ervaringen met Student Consultancy delen. Door studenten van het GDBC heeft Preadyz laten onderzoeken hoe ze hun automatisering en digitalisering kunnen uitbouwen met RPA (Robotic Process Automation).

Lees hier alvast meer over Student Consultancy.

Datum en locatie

dinsdag 26 januari 15:30 - 16:30 uur
online

Bijeenkomsten