Ondernemersevent Emmen 2021 (OE)

Ieder jaar organiseert Ondernemend Emmen samen met Sligro Emmen hét netwerkevent voor ondernemers uit Emmen. Studenten van de Hogere Hotelschool NHL Stenden verzorgen, onder professionele begeleiding van Sligro-medewerkers, de catering voor deze avond. Dit jaar vindt het Ondernemersevent Emmen plaats op woensdagavond 24 maart.
Vanwege Covid-19 is besloten om het event dit jaar online te organiseren. Online maar wel informeel, interactief, met muziek en natuurlijk met uitstekend verzorgde hapjes en drankjes. Deelnemers aan het event kunnen op de dag zelf bij de Sligro een heuse borrelbox ophalen, met zorg samengesteld door de studenten van NHL Stenden onder professionele begeleiding van de Sligro-medewerkers*. Na aanmelding vragen we u om te kiezen uit een borrelbox met wijn, bier of alcoholvrije versnaperingen. Het event zelf bestaat na een kort welkom uit de gezellige quiz ‘Emmen Samen Sterker’ afgewisseld met live muziek van onder anderen Emmens muzikale trots Bouke. Voor de winnaar van de quiz ligt een mooie prijs klaar!

Juist nu willen we de ondernemers in Emmen de mogelijkheid bieden om elkaar, zij het online, te ontmoeten! Bekijk hier de uitnodiging voor het event.

Het Ondernemersevent Emmen 2021 wordt georganiseerd door Ondernemend Emmen, Sligro Emmen en NHL Stenden. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen, Dorgelo Audio Service, Alfa Accountants en Adviseurs, Drenthe College, Multicopy Emmen, Rietplas Inkoopadvies, Van Liere Media, Viking Entertainment Group en Webba.

* 1 borrelbox per adres en 2 borrelboxen per bedrijf

Datum en locatie

woensdag 24 maart 20:00 - 21:15 uur
online

Bijeenkomsten