OE Lunchbox bij Drenthe College (OE) – verplaatst naar 1 februari 2021

06/10/20 Door het nieuwe strengere beleid rondom de coronamaatregelen hebben wij besloten om voor uw en onze veiligheid deze OE Lunchbox te verplaatsen naar maandag 1 februari 2021.

De nieuwe naam van onze lunchbijeenkomst Broodje Bahco is de OE Lunchbox; een lunch met inhoud. We hebben gekozen voor een nieuwe naam, omdat formeel het project Bahco in 2020 afloopt. Behalve de naam is er niets veranderd. De OE Lunchbox blijft dé informele lunchbijeenkomst voor en bij leden van Ondernemend Emmen. Elke keer wordt de OE Lunchbox gevuld met een nieuw thema.
Deze keer zijn we te gast bij het Drenthe College, locatie DC Tech, aan de Van Schaikweg 98 in Emmen en is de OE Lunchbox gevuld met het thema Gas2.0.

DCTech staat voor Drenthe College Techniek. In het DCTech gebouw worden innovatie projecten door MBO studenten uitgevoerd. De projecten worden deels door het bedrijfsleven ingebracht en er zijn projecten die alles te maken hebben met de hernieuwbare energievormen.

Gas 2.0 is het programma waar 7 MBO instellingen, 3 provincies, 4 gemeenten en ruim 50 ondernemers uit Noord-Nederland bij betrokken zijn. Met dit programma willen de MBO instellingen hun studenten bijspijkeren op het gebied van hernieuwbare energievormen. Onder het genot van een lunch zal Liesbeth Horstmann, projectmanager Techniek & Innovatie bij het Drenthe College, u meer vertellen over dit programma. Daarnaast zal er een rondleiding worden verzorgd door het gebouw om te laten zien waar de hedendaagse MBO student zich in bekwaamt. Kortom wilt u een kijkje in de keuken van het technisch onderwijs van het Drenthe College en de ontwikkelingen die zich daarin afspelen, kom dan 3 november naar de OE Lunchbox.

Programma: 

12.00 uur: ontvangst 
12.10 uur: korte voorstelronde 
12.15 uur: thema / presentatie Gas 2.0 door Liesbeth Horstmann
13.00 uur: wat verder ter tafel komt, wat houdt u bezig? 
13.30 uur: beoogde eindtijd 

Deze OE Lunchbox wordt gehouden volgens de
RIVM richtlijnen:
– blijf thuis bij gezondheidsklachten;
– houd 1,5 meter afstand van anderen;
– schud geen handen;
– hoest en nies in de elleboog.

Datum en locatie

dinsdag 3 november 12:00 - 13:30 uur
Drenthe College, locatie DC Tech, Van Schaikweg 98, Emmen