Masterclass Duurzame Inzetbaarheid Noord (EXTERN)

Zinvol werken – bron van bevlogen én duurzaam werken

De masterclass vindt plaats op 2 februari van 15:00 tot 17:00 uur in het bedrijfsrestaurant van het Werkplein Groningen aan het Harm Buiterplein 1. Lukt het niet om er niet bij zijn, dan kun je de masterclass online volgen. De link krijg je bij aanmelding. Het programma kent interactie en sparren met elkaar. Online kun je dat doen door fysiek samen met een collega de masterclass te volgen.

Programma:
14.45 uur         Inloop
15.00 uur         Masterclass
16.45 uur         DI Noord en agenda
17.00 uur         Einde en informeel gedeelte

Wat is Zinvol Werken?
Werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en amplitie zijn populaire termen. En terecht, want iedereen is gebaat bij gelukkige, gezonde medewerkers die duurzaam en bevlogen werken. Maar waar begin je? Zinvol werken is een andere kijk op werk en geeft inzichten om (toekomstige) vraagstukken te benaderen of zelfs te voorkomen. Met aandacht voor zinvol werken draag je bij aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van iedereen.

Waarom van belang?
Zinvol werken is werk benaderen vanuit een ander perspectief. Het welzijn van de mensen en de bedoeling van het werk staan centraal, niet de efficiency of het resultaat. Het zorgt voor minder werkdruk en meer werkplezier en daarmee voorkom je dat problemen ontstaan. 

Wat levert het je op?
Zinvol Werken klinkt abstract. In deze masterclass ontdek je hoe dit concreet te maken met behulp van 12 thema’s. Structureel aandacht voor deze thema’s leidt uiteindelijk naar een positief werkklimaat. Het resultaat? Meer plezier, minder werkdruk, verbeterde kwaliteit, meer efficiency en minder verloop of verzuim. 

Deze uitnodiging mag gedeeld worden. Ook interessant voor leidinggevenden!
Meer info en aanmelden kan via deze link:  https://noorderlink.studytube.nl/library/classroom-trainings
 
Met vriendelijke groet,
Namens Werkgroep DI Noord,
 
Werkgroep DI Noord wil Duurzame Inzetbaarheid in Noord Nederland stimuleren.
De werkgroep bestaat uit: Noorderlink, Hanzepro, Nodum HR-Solutions, Werken in Friesland, UWV en Arbeidsmarktregio Drenthe.

 

www.duurzameinzetbaarheidnoord.nl
https://www.linkedin.com/groups/12419445/
 
Geert van der Wal
Manager Werkgeversdienstverlening
Arbeidsmarktregio Drenthe
Manager EURES Crossborder Noord,  Duurzame Inzetbaarheid Noord
_______________________________________

Datum en locatie

donderdag 2 februari 15:00 - 17:00 uur
Werkplein Groningen, Harm Buiterplein 1 of online