Inspiratiebijeenkomst over werk en mantelzorg (EXTERN)

Werkgevers praktisch en concreet op weg helpen naar een mantelzorgvriendelijk beleid

Oog voor mantelzorgers op de werkvloer levert werknemer en werkgever veel op!  
Inmiddels combineert 1 op de 4 werknemers een baan met mantelzorgtaken. Wanneer zij in goed overleg afspraken met hun werkgever kunnen maken zullen ze zowel hun mantelzorgtaken als het werk beter volhouden, waardoor bijvoorbeeld ziekteverzuim voorkomen wordt. En dit is vaak eenvoudiger dan u denkt!

De online inspiratiebijeenkomst op 20 april helpt u als werkgever om concreet aan de slag te gaan met dit onderwerp. De combinatie werk en mantelzorg komt steeds vaker voor, dus niets doen is geen optie. Na deelname heeft u een algemeen beeld van de combinatie werk en mantelzorg in Nederland en van de urgentie van het onderwerp. U weet welke impact u heeft als werkgever, er zijn voorbeelden gedeeld en het is duidelijk welke hulp er beschikbaar is om het thema op en aan te pakken. Martijn Tillema van Werk&Mantelzorg zal de bijeenkomst leiden. Uiteraard is er ook ruimte voor input en vragen.   

De sprekers zijn te gast bij het UWV. Zij hebben als werkgever al geruime de tijd de erkenning “Wij werken mantelzorgvriendelijk”.

Bekijk hier de flyer over deze bijeenkomst.
Deelname is gratis, aanmelden kan via deze link.

De afbeelding hieronder is een detail uit de speciale editie van het magazine ‘Gezond in Drenthe’, een uitgave van de provincie Drenthe.

Datum en locatie

dinsdag 20 april 15:00 - 16:00 uur
online