HRM Netwerk: ga in gesprek met Generatie Z

Hoe is het in jouw wereld?

Uit diverse gesprekken met bedrijven blijkt dat er behoefte is aan hulp bij het leren begrijpen van en omgaan met de nieuwe generatie jonge werknemers. De generatiekloof voelt soms groot en lijkt in sommige (werk)situaties nauwelijks te overbruggen. Geen wenselijke situatie, zeker niet nu we midden in een arbeidskrapte zitten.

Te gast voor deze bijeenkomst is Marloes Dekker, directeur van Jimmy’s. Jimmy’s kent als geen ander de wereld van de nieuwe generatie. Al bijna 15 jaar komen op hun inloopplekken jongeren en jongvolwassenen die op zoek zijn naar inspiratie, advies, support en gezelligheid. Jongeren die anderen willen ontmoeten, zichzelf willen ontwikkelen en willen bijdragen aan de wereld om hen heen. Dagelijks zien de medewerkers van Jimmy’s ook de impact van allerlei ontwikkelingen op de mentale gezondheid, politieke betrokkenheid en kansengelijkheid van de nieuwe generatie. 

Hoe blijf je in de snel veranderende wereld van jongeren bij over wat er leeft en speelt? En hoe ga je daar als werkgever mee om? Marloes Dekker brengt ons in contact met Gen-Z: in deze sessie nemen de jongeren van Jimmy’s je namelijk zelf mee in hun wereld! We gaan in gesprek om met elkaar de kloof aan het eind van de sessie wat kleiner te hebben gemaakt.

Datum en locatie

donderdag 20 juni 08:30 - 10:00 uur
Ondernemerscafé OE, Kapitein Nemostraat 20, Emmen
  • Meerdere namen mogelijk
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY