Digitale Open Bedrijvendag Emmen (OE en gemeente Emmen)

In verband met de corona-maatregelen is dit jaar besloten om geen fysieke Open Bedrijven Dag te organiseren. In Emmen organiseren we echter op zaterdag 7 november wel een Digitale Open Bedrijven Dag!
Meedoen? Deel dan op zaterdag 7 november een bedrijfsvideo van max. 3 minuten via social media. Een video met een kijkje achter de schermen is natuurlijk het leukst. Op die dag zullen wij de video’s van alle deelnemers ook op onze website plaatsen en uiteraard delen via onze social media kanalen en die van de gemeente Emmen. Aanmelden kan via https://obdd.nl/deelnemen-als-bedrijf/.
Graag ontvangen we uiterlijk op maandag 2 november jullie video (niet alleen een link naar YouTube, maar ook het document zelf). Wij plaatsen deze dan op de aparte OBD-pagina van onze website.

Prijs
De gemeente Emmen looft een prijs uit voor de video met de meeste ‘likes’. Deze prijs wordt uitgereikt door wethouder Guido Rink, bij voorkeur tijdens een bedrijfsbezoek. Ook dit kan uw bedrijf weer mooie exposure opleveren!

Gratis webinar ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’
Om jullie op weg te helpen biedt de gemeente Emmen een gratis webinar ‘Slim en eenvoudig filmpjes maken’ aan op 19 oktober. Het vervolg van deze webinar is op 26 oktober. Tijdens de eerste webinar leert u de basis van video’s opnemen met een smartphone en monteren door middel van de app Quik. Eerst leren we u alles over shots, kader, geluid en licht. Vervolgens gaat u in de dagen erna zelf aan de slag om een korte video op te nemen en te monteren van ongeveer 40 seconden. Hiervoor kunt u feedback vragen aan de docenten van de webinar. In de tweede bijeenkomst laten de cursisten de zelfgemaakte filmpjes aan elkaar zien, zal feedback gegeven worden en is er ruimte voor vragen. De filmpjes doen vervolgens mee aan de Digitale Open Bedrijven Dag Emmen op 7 november. Aanmelden voor het webinar kan via economie@emmen.nl 

Datum en locatie

zaterdag 7 november 10:00 - 17:00 uur
online