Onbeperkt aan de Slag: digitale Meet & Greet XXL (EXTERN)

Graag nodigen WerkgeversServicepunt Drenthe en Onbeperkt aan de Slag u uit voor de digitale Meet&Greet XXL op donderdag 15 april. De Meet&Greet XXL is speciaal gericht op werkgevers die openstaan voor mensen met een arbeidsbeperking. Digitaal ontmoet u gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking die heel graag bij u aan de slag willen of u willen spreken over de mogelijkheden, nu of in de toekomst.

Kosteloos aanmelden

Wilt u kennis maken met de doelgroep of heeft u al een concrete vacature? Meld u kosteloos aan! Bij uw aanmelding kunt u kort omschrijven waar u naar op zoek bent of wat uw vacature inhoudt.

De ontmoeting

De digitale Meet&Greet XXL vindt online plaats via het PowerPunt van Onbeperkt aan de Slag, dat mogelijk is gemaakt door VodafoneZiggo. In het online programma PowerPunt voert u 1 op 1 videogesprekken van maximaal 10 minuten per werkzoekende. Wij zorgen er voor dat alle afspraken voor u staan ingepland met gemotiveerde kandidaten. Zij hebben vooraf aangegeven met u in gesprek te willen gaan. Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke tijdstippen u beschikbaar bent om gesprekken te voeren.

Ontbijt vol inspiratie

Daarnaast nodigen wij u graag ‘s ochtends uit om deel te nemen aan het ontbijt waarbij diverse sprekers u inspireren met verhalen en ervaringen over de waarde van werken met mensen met een arbeidsbeperking.
Het ontbijt krijgt u van ons bezorgd op de plek waar u dat wenst: thuis of op kantoor! Het ontbijt wordt aangeboden door de ABN AMRO bank en VodafoneZiggo.

Wat: Digitale Meet&Greet XXL
Wanneer: 15 april 2021, 13.00 – 17.00 uur
Waar: Thuis of op kantoor, via het digitale PowerPunt

Programma ontbijtsessie
08.00 Inloop via Microsoft Teams
08.15 Opening ontbijtsessie door Saskia Rosmalen, directeur Onbeperkt aan de Slag
08.25 In gesprek met Raymond Wanders, wethouder gemeente Emmen en voorzitter Arbeidsmarktregio Drenthe
08.40 Persoonlijk verhaal van Sven Romkes
08.50 In gesprek met werkgever Raimond Kroon, eigenaar van Kroon Car Cosmetics
09.10 Netwerken
09.30 Einde ontbijt

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden voor de Digitale Meet&Greet en/of de ontbijtsessie tot en met 24 maart 2021, via bovenstaande link. Na uw aanmelding ontvangt u van Onbeperkt aan de Slag alle verdere informatie over het proces en de werkwijze.

Wij kijken er naar uit om dit digitale event samen met u tot een succes te maken!
Graag tot ziens op 15 april aanstaande.

Datum en locatie

donderdag 15 april 13:00 - 17:00 uur
Online