Cofian Lunch & Listen (Cofian ism OE)

In samenwerking met Ondernemend Emmen organiseren wij onze Cofian’s Lunch & Listen, met als thema duurzaamheid.

Dit organiseren wij speciaal voor klanten, relaties, bekenden en minder bekenden. We gaan luisteren naar sprekers die geen “sales pitch” houden, maar praten over verschillende onderwerpen uit het dagelijkse leven of ervaringen uit hun vakgebied. Informeel, informerend en onderhoudend.

Naast dat we gaan lunchen zal er natuurlijk ook voldoende koffie, thee en andere soorten dranken aanwezig zijn!

We willen bij deze onze eerste spreker bekend maken!

Als eerste zal Herman Idema aan het woord komen. Herman is directeur van Ondernemend Emmen, een vereniging die de ondernemers van de Emmense bedrijventerreinen verbindt, informeert en helpt te bevorderen. Hij zal jullie meenemen in de wereld van duurzaamheid en besparen en zal het met name hebben over wat je zelf kunt doen (gedrag) onder het mom van; bezint eer ge begint.

Daarna zal Richard van der Ark aan het woord komen. Richard is eigenaar van Coaching By Ries. Coaching by Ries draait om persoonlijke groei en een gezondere leefstijl. Hij helpt je om oude patronen te doorbreken en nieuwe, gezonde gewoontes te omarmen. Door individuele aandacht en op maat gemaakte strategieën vind je jouw unieke pad naar welzijn. Of je nu streeft naar meer vitaliteit, mentale helderheid of emotionele balans, hij begeleid je stap voor stap. Het is geen quick fix, maar een duurzame verandering voor een rijker leven. Richard gaat ons vertellen over de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. In zijn interactieve presentatie onthult hij hoe medewerkers die aandacht besteden aan hun welzijn – door gezond te eten, regelmatig te bewegen en voldoende te ontspannen – minder vaak ziek zijn en beter presteren. Op een interactieve manier toetsen we de kennis en bieden we waardevolle inzichten die je direct in jouw organisatie kunt toepassen. Zo werk je aan duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Sluit aan bij deze sessie en laat je inspireren om het welzijn binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Het schema zal er als volgt uit zien:

** Inloop vanaf 11:00

11:15-11:30       Start programma

11:30-12:00       Spreker 1: Herman Idema

12:00-12:30       Pauze

12:30-13:00       Spreker 2: Richard van der Ark

13:00-13:30       Pauze

13:30-14:00       Spreker 3

** 14:00 Afsluiting / netwerken

Aan het einde van het programma is er nog tijd om met elkaar te netwerken tot 15:00 uur.

Wil jij hierbij zijn? Meld je snel aan want VOL=VOL. Wegens de beperkte ruimte en afstemming met de catering vragen wij je om je aan te melden.

Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging van deelname. Als je graag met twee of meer personen wil komen laat het even weten! Het bijwonen van dit event is kosteloos.

Hier vind je de parkeerplattegrond van Ondernemend Emmen.

AANMELDEN: info@cofian.nl

Let op: allergieën, diëten, of specifieke andere eisen voor het eten? Je hoeft het uiteraard niet door te geven, maar is er wel sprake van laat het dan even weten want dan houden we daar graag zoveel mogelijk rekening mee.

We zien je woensdag 6 maart 2024 voor een gezellige, informatieve lunch!

Team Cofian

Datum en locatie

woensdag 6 maart 11:00 - 14:00 uur
Ondernemerscafé Ondernemend Emmen, Kapitein Nemostraat 20, Emmen